slide show

Jul i Köpenhamn

För två helger sedan var jag och mamma i Köpenhamn. Vi åkte buss dit och hade cirka 7 timmar på oss att gå runt i stan. Köpenhamn är en mysig stad och jag fick årets första julkänslor. 
 
Det negativa med Köpenhamn är dock 1) Det är sjukt dyrt! I och med att det man betalar i DK blir rätt mycket mer i SEK får man alltid sig en chock när man kollar på kontot i efterhand. Maten, fika, shopping.. Ja allt är svindyrt! Framför allt på Ströget men det är ju där man hamnar. Nej usch gjorde av med mycket mer pengar än jag egentligen skulle. KFC kostade drygt 300 kr, för lite pommes och några bitar kyckling?! Fikan gick på nästan 400, sjukaste. 2) Det var alldeles för mycket folk för min smak, usch hatar när man behöver trängas på gatan. Det jag hatar ännu mer är alla bakterier och ja jag lyckades ju bli svinsjuk efter Köpenhamn tyvärr.
 
Förutom dessa två saker hade vi en toppendag! 
Vi började med att gå längst Ströget, kikade i affärer men köpte inte speciellt mycket. Sedan blev det stopp för belgisk våffla, alltså gudomlig!! Den var SÅ god. 
Jag köpte som sagt inte alls speciellt mycket. Underkläder, ett par Calvin Klein byxor, en jacka och en byxdress. 
Om man fortsätter framåt på Ströget hamnar man i den dyrare delen med lyxiga butiker. Där var mycket lugnare och skönare att gå runt, trots att jag inte handlar på LV liksom. Men bara känslan av att gå runt i lyxigare affärer inger ett lugn i hela min kropp. 
 
Jag har fler bilder men de visar jag i ett annat inlägg :-) 



Kommentarer

fina bilder gillar kläderna du provade

Svar: Tack!
Carro


Kom ihåg






Trackback