slide show

En tisdag

Hej på er!

Snart är det jullov, wow kan inte förstå det. I söndags klädde jag och mamma granen, hur mysigt som helst. Äntligen julkänsla! Jag har slått in en massa paket och allt som ligger under granen just nu är till Jack, han kommer hit den 22e. Ska bli mysigt. 

Idag hade vi jultemadag på jobbet. Eleverna fick välja mellan olika stationer de gick mellan. Jag höll i spelhålan. Det fanns en massa olika spel eleverna kunde välja mellan. Så kul att släppa alla mobiler och fokusera på sällskapsspel i 1,5 timme. Det är ju faktiskt väldigt kul! Jag passare själv på att spela lite med mina kära elever. Först blev det skitgubbe med några av mina 8or och sista passet körde jag Blubb med några grabbar från 7an, det var längesedan jag skrattade så mycket. Hur kul är inte blubb?!

Bra dag med andra ord. Imorgon byter jag min iPhone 7 mot iPhone X! Dock innebär det att jag kommer vara utan mobil hela dagen i och med att mamma ska byta min mot den nya (telenor chance), de ska liksom föra över allt på plats i butiken i Kristianstad. Hur tusan ska jag överleva en hel dag utan mobil undrar jag.. 
(null)
(null)




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback