slide show

Hello there

Gott nytt år på er! Hoppas ni får en underbar nyår och ta det lugnt. Jag brukar ogilla nyår, jag varken dricker eller festar vilket nyår i Sverige handlar om till 99,9% men i år ser jag verkligen fram emot kvällen. Fira utomlands i värmen, har varit en dröm länge. 

Vi ska faktiskt fira nyår på Marina Bay Sands hotellet vilket kommer bli sjukt coolt. Det var svindyrt att boka biljetter, har fortfarande ont i hjärtat men tänker att jag är i Singapore en gång i livet så man får passa på. Hotellet är ju supercoolt och jag ser verkligen fram emot att beundra fyrverkerierna uppe från the observation deck. 
(null)
Vi har det jättebra här. Förutom en liten sak, jag blev påkörd av en cykel igår precis utanför detta museum. Det var en liten pojke på 3-4 år och allt gick så fort och sen såg jag en massa blod rinna nerför mitt ben. Kunde inte stoppa blodflödet på över en halvtimme och det blev ett rejält jack i benet. Har as ont och sår på framför allt ben är ju livsfarligt när man har diabetes, kan ju sluta med att man blir tvungen att amputera bort hela benet. Snacka om rädslan, jag svimmade nästan. På kvällen bestämde vi oss för att ta hit en läkare till hotellet, det kostade 2500 kr (!!!!!!), sjukaste äckligaste priset någonsin, hoppas innerligt att jag får tillbaka de pengarna från försäkringen. Hur som helst kollade han på mitt ben och gav mig antibiotika som jag ska ta i 7 dagar för att undvika infektion och inflammation. Så det var en mindre rolig sak och hela mitt ben är omplåstrat och fullt med blåmärken, kommer bli så fint inför nyår yeye. Kommentarer

Men fy,din stackare! Känns som att du råkar ut för en del tråkigheter på dina resor. Nån gång tappade du väl mobilen i havet? Sen fick du väl en solstol i huvudet,och så hände det väl nåt med mobilen när du var i USA? Nu får det ju räcka hoppas man:-) Hoppas resten av er tid i Singapore blir enbart bra!
Gott nytt år:-)

Svar: Du har bra koll du! Det stämmer med mobilen i havet haha, så typiskt mig.. Du har nog hängt med ett bra tag märker jag ;) Men jag håller med dig, nu får det vara slut på olyckligheterna! Detta var det värsta av allt, gör as ont. Annars var det fantastiskt :) Gott nytt år :)
Carro


Kom ihåg


Trackback