slide show

Dag 1 i Singapore

Hej på er! Vi ligger ju 7 timmar före Sverige så här är morgon. Blev inte jättemånga timmars sömn i natt heller. Vi kom hem strax efter 23 och sen blev jag hungrig så vi beställde upp room service men det blev inget bra för mitt blodsocker för jag har legat på 18 hela natten :(

Hur som helst så var för första dag i Singapore bra!
(null)
Några av alla våningsplan på hotellet, sjukaste! 
(null)
Vi åt lunch på ett ställe nära hotellet, enorma portioner men god mat och oerhört populärt bland lokalbefolkningen. I börjar var det bara jag och mamma och strax efter var hela restaurangen full. 
(null)

(null)

(null)

(null)

I ett av köpcentrerna som ligger bredvid hotellet. Så himla fint med alla juldekorationer!
(null)

(null)
Utanför hotellet. Härifrån ser man Marina Bay Sands, vi ska faktiskt fira nyår där vilket ska bli spännande. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi gick därefter till ett annat mall som ligger bredvid hotellet och spenderade kvällen där. På sista bilden ser ni Singapore flyer, Marina Bay Sands och Art Science museum. Så coolt! 

Här är sjukt varmt, igår var det 32 grader så jag fick mig en liten chock när jag kom ut och man knappt kunde andas. Hur som helst så spenderade vi vår dag på Singapore Zoo igår, jag tyckte det var kul men mamma tyckte det var mindre kul så vi har gjort en deal att inte gå på fler zoo något mer i framtiden. Det var mycket folk och väldigt varm, inte en bra kombination enligt mamma. Jag såg i alla fall pandor och vit tiger, coolt! 

Nu ska vi strax äta frukost och sedan ska vi till Art Science museum som typ är ett framtidsmuseum som verkar häftigt. Ska se om jag lyckas övertala mamma att åka Singapore Flyer sen också. Därefter blir det nog shopping som vanligt, shoppingen här är galen - har aldrig sett något liknande. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback