slide show

The Gibson Hotel Dublin

Hej på er!
 
Nu är jag hemma på svensk mark igen och jag är extremt trött. När jag är på resor vill jag alltid få ut så mycket som möjligt ur varje dag vilket innebär att vi är igång från morgon till sen kväll och är i princip aldrig på rummet, bara när vi sover. Ungefär så var det också i Dublin, hektiska dagar men jag har varit med om såå mycket och upplevt den irländska kulturen. Ännu en resa som gett minne för livet. Resor är verkligen så värt att lägga pengar på. Jag lägger en stor del av min lön på just resor och kommer fortsätta med det så länge jag bor hemma och har möjlighet att spara en del.
 
Flygresan gick bra och sedan tog vi taxi från flygplatsen till The Gibson Hotel i Dublin.
Här ser ni lite bilder från rummet. Vi hade ett dubbelrum med frukost. Rummet var faktiskt riktigt stort, mycket större än vad jag hade förväntat mig. Det var rent, fräscht och modernt. Hotellet var i det stora hela mycket bra och jag är väldigt nöjd. Personalen var trevlig och det var rent överallt. Kommer jag tillbaka till Dublin så vill jag lätt bo på detta hotell igen! Det kostade 9500 kr för 3 nätter, frukost och flyg för två personer, ganska dyrt men bra!! Badrummet var också superfint vilket är jätteviktigt för mig, ett fint badrum och jag är såld.
 
Jag kan med andra ord varmt rekommendera The Gibson Hotel om ni ska övernatta i Dublin. Spårvagnen gick precis utanför hotellet, bättre kan det inte bli. Vi tog bara den en gång dock eftersom både jag och mamma starkt ogillar kollektivtrafik, vi åkte istället taxi en hel del gånger vilket faktiskt inte var så dyrt som jag trodde. Stockholms taxi är ju crazy!! Det var skönt att taxametern inte gick så snabbt här.Kommentarer

Hotellet ser riktigt trevligt ut, ser fram emot att se mer från er resa!:D

Svar: Det var det! Kul att du vill se mer :D
Carro

» Johan

Det låter som en trevlig vistelse tycker jag :)
Härligt att du är nöjd!
Jag skulle nog vilja resa mer, men är väldigt dålig på att kolla runt på olika resor och resmål, jämföra priser och bara slösurfa runt sådär, och så är givetvis pengarna ett problem. Jag har valtt att lägga pengarna på annat, men hade jag mer pengar så hade resor prioritterats högre.

SV: Vilka var dina favoriter bland barnprogrammen då? :)
Jag bara äälskar nostalgi!
Jag är född 89, så när jag var liten var det SVT och TV4 som gällde med allt vad det innebar :)

Svar: Jag är faktiskt jättenöjd, var roligt att besöka en ny huvudstad! Resa är verkligen det bästa jag vet men ja det är ju pengarna som ställer till det.. Resa är dyrt! Därför jag bor kvar hemma så att jag kan lägga undan en del av min lön, hade aldrig gått annars :) Sätt bänkad framför Bolibompa varje kväll haha! Arthur äääälskade jag haha!!
Carro

Åh förstår dig, klart man vill få ut så mycket man kan av sin resa.

Förstår att du trivdes på det hotellet :D. Ser lyxigt ut :)

Svar: Ja man vill ju det men mamma hade gärna tagit det lugnare så blir alltid tjafs om det haha..
Carro


Kom ihåg


Trackback