slide show

Stockholm pt 2

Hej finisar!
 
Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Helt galet vad jobbet tröttar ut mig på senaste. När jag kommer hem och sätter mig på soffan är det kört. Jag åker till Irland på måndag och har tusen saker att fixa men har absolut inte orkar ta tag i någonting, kraften finns inte där just nu. Imorgon är det näst sista jobbdagen innan ett välbehövligt lov, jag har nog aldrig känt att jag behöver lov lika mycket som nu. Ska bli underbart att lämna Sverige för några dagar och bara komma bort från allt.
 
Här kommer lite fler bilder från vår första dag i Stockholm. Imorgon är det 1 vecka sedan jag såg Ed Sheeran? Hur galet?
Vi gick ut en runda för att kolla vart konserten skulle hållas på kvällen och sedan gick vi till Globen Shopping, ett köpcentrum som låg precis vid hotellet.
Shoppingen sög men maten var toppen!
Jag fick istället den geniala idéen att vi kunde åka til NK. Jag var där en gång för 9 år sedan men var ju inte alls speciellt intresserad av shopping då men nu var NK drömmen! Så himla perfekt ställe. Lugnt som tusan, exklusivt och otroligt lyxigt. Älskar ställen med lite folk, ogillar starkt stora folksamlingar. NK är ju dyrt som tusan men jag är väldigt nöjd med all min shopping. NK är ett måste att besöka i Stockholm! Vi stannade i några timmar innan vi tog taxi tillbaka till hotellet för att förbereda oss inför Ed Sheeran!



Kommentarer

Härligt att du är nöjd med din shopping! Själv bor jag ju till och med i Stockholm men har nog inte varit inne på NK på säkert fem år, haha ;)

Svar: haha! antar att det är ett måste som turist ;) så hemskt med attacken mot fina Stockholm, man blir ledsen i hjärtat :(
Carro

Åhh vad fin du är!!

Svar: tack fina! <3
Carro

Oj vilken härlig dag ni har haft i Stockholm! <3 Kramis

Svar: Ja det var helt underbara dagar! så hemskt med attacken mot fina Stockholm, man blir ledsen i hjärtat :(kram <3
Carro

Mys och lyx, så ska det vara
Irland så härligt!

Svar: Har du varit i Irland? Är så taggad :D
Carro

Åh så roligt med ledigt och Irland!☺ vart åker du? Till Dublin? Sthlms vistelsen lät inte heller så tokig!☺

Svar: Är så taggad inför Irland!! Japp vi åker till Dublin imorgon, har du varit där? :) Stockholm var jättemys! så hemskt med attacken mot fina Stockholm, man blir ledsen i hjärtat :(
Carro

Kul!

Svar: jaa! :)
Carro

Många gånger i Dublin, älskar den staden!

Svar: Fantastisk stad!!
Carro


Kom ihåg






Trackback