slide show

Första timmarna i Dublin

Direkt efter att vi hade fått tillgång till vårt hotellrum fräschade vi till oss efter flygresan, jag bytte outfit och sedan var vi redo för stan!
Vi tog taxi till Heny Street som är en av de två stora shoppinggatorna i Dulin. Grafton Street är den andra och mycket dyrare gatan, vi började med budget-gatan. Mysig och ren gata med gatumusikanter på sina håll och många bra affärer. Här hittade man allt från Dublins motsvarighet till Londons Primark, River Island, Topshop, h&m, Zara, Debenhamns, Mark & Spencer till irländska stora kedjor. Något för alla helt enkelt. Det var på den här gatan jag shoppade en stor del av mina inköp.
Taggad för River Island, en av mina favoritaffärer som tyvärr inte finns i närheten av mig! Köpte ett par grymt snygga jeansshorts.
Gott om affärer fanns det här men det var svårt att hitta ett bra matställe, vi tog därför ett kafé/restaurang som visade sig inte vara så gott - besviken! Hungriga var vi så det fick bli det första vi såg. Efter maten fortsatte vi shoppa några timmar till. GAP hade en massa snyggt! 
 
Är ni i Dublin kan jag rekommendera Henry Street, kan jämförtas med Oxford Street i London för er som varit där.Kommentarer

River Island finns ju i Stockholm :D

Svar: hehe märkte det, ändrat nu :D
Carro

Men åhh vad härligt det ser ut!! =)

Svar: det var det!! :)
Carro

Å så kul :)

Svar: jaa :D
Carro

Jag älskar River Island och jättefina bilder! <3 Kramis

Svar: Jag med, så snygga kläder där!! Tack fina, kram <3
Carro

Kul! :)

Svar: ja! :)
Carro

Åhh vad roligt! :) Själv ska jag åka till London i Juni, blir min första gång jag är där samt första gången jag flyger på 16år ^^

Svar: åh vad roligt!! Jag ÄLSKAR London :D har varit där 2 gånger, kolla gärna in min London kategori om du vill ha lite tips :)
Carro


Kom ihåg


Trackback