slide show

En eftermiddag i Dublin

Efter att vi hade ätit fortsatte vi att shoppa lite till, eller ja.. Jag fortsatte att shoppa. Mamma köpte ett par skor den sista halvtimmen på den sista dagen. Får alltid dåligt samvete haha, jag skulle kunna hitta något i ungefär varje affär medan mamma typ verkligen aldrig hittar något. Hur är det när ni shoppar med er mamma? 
Hittade en GAP affär som hade grym rea.
Fortfarande på Henry Street, gillade den shoppinggatan!
Därefter gick vi till Debenhams för att hitta någonstans att fika och jag var på jakt efter något att ha på mig till bröllopet i maj..
Vi hittade fika och även helt random min bröllops-outfit?? Otippat som tusan. Här är en sneakpeek. Det är alltså en byxdress med spetsärmar och den är så galet s n y g g!! Dock vet jag inte med svart på bröllop, får man ens ha det? Jag måste ha denna på mig!! Någon som vet?
Såg den första irländska röda puben, ett måste att ta lite bilder vid ju.
Vi gick dock vidare för att leta upp en rejäl pub vi kunde äta middag på och hittade en med live musik och riverdance, hur kul? Kommentarer

Byxdressen är superfin! Kan du inte lägga upp en bild så man ser den tydligare? :D Svart på bröllop tror jag egentligen man ska undvika...:(

Svar: Tack! Jo det ska jag göra :) det tror jag egentligen också men den är elegant så whatever 😝 har inget annat passande till bröllop..
Carro

» JoJo

fina bilder! kul med shopping :)

Svar: älskar shoppa hehe :)
Carro

Å så härligt :D

Svar: jaa :D
Carro

Härligt! :) Fråga brudparet direkt så du får svar :)

Svar: ja jag får göra det:)
Carro

Så roligt! För mig och mor är det närmare motsatt när vi shoppar ihop!😛
Vad gäller svart på bröllop så tror jag inte det är något större problem längre utan tvärtom har det blivit mer poppis bland gäster, men det kan vara snyggt att bryta av det svart med något (skärp, skor eller sjal) i annan färg!☺

Svar: haha ojdå! jag får så dåligt samvete när jag shoppar med mamma haha..ja vad skönt att höra! ja, får försöka hitta lite passande accessoarer i andra färger :)
Carro

Så mysigt det ser ut :)

Svar: det var det! :)
Carro

Kul att få se bilder rån din resa!
Kram

Svar: vad roligt att du tycker det :)kram!
Carro

När jag shoppar med min mamma så hittar hon aldrig någonting till sig själv. Vilka härliga bilder och så mysigt ni hade det! <3 Kramis

Svar: samma som med min mamma då! brukar du köpa mycket hehe? tack så mycket, ja vi hade supermys<3
Carro

Jag shoppar ytterst sällan, och ännu mindre med min mamma, men när vi går i butiker är det alltid hon som kommer ut med fulla kassar medan jag själv inte hittat något ;) När det kommer till bröllop är det helt och hållet brudparet själva som bestämmer klädkoden! Speciellt sommarbröllop kan vara hårda med att gästerna ska ha ljusa kläder på sig och då måste man helt enkelt anpassa sig :) Stod det ingen klädkod på inbjudan? :)

Svar: haha där ser man ;) tycker du inte om att shoppa?nej det stod ingen klädkod alls, får höra med dem :)
Carro

» Elin

Härliga bilder!!

Svar: tack!:)
Carro

» JK

Åh va härligt Dublin verkar! <3

Svar: det är en härlig stad!
Carro

» Karin

Åhhh, jag var i Dublin i höstas för en konsert ^^ Älskade verkligen den staden, sååå mysig <3 Mycket mysigare än Belfast tyckte jag... Min mamma och jag är lika shoppinggalna båda två haha men inte i kläder och skor och så utan mest souvenirer och second hand .. som i och för sig kan vara kläder ..

Svar: älskar Dublin! supermys, håller med dig. det låter som bra shopping det med! :D
Carro

» Meg

Dublin har grym shopping! Bor där själv :) hoppas du hade det kul!

Svar: verkligen! åh vad spännande att du bor där, ska lätt kika in din blogg :D jag hade det superkul!
Carro

Vilka härliga bilder ;)
Jag har själv varit i Dublin och älskade staden så mysig och härlig :D

Svar: tack så mycket! :) ja visst är det en härlig stad! vill tillbaka :D
Carro

Vad kul med Dublin! Och för mig är det tvärtom när jag shoppar med min mamma haha, hon hittar en massa och jag hittar aldrig något :D

Svar: haha ojdå, så olika det kan vara :D
Carro

» Bambi

Jag shoppar sällan med min mor - men det är tvärtom för henne och mig. Det är jag som aldrig hittar någonting.

Dublin förövrigt <3 Mitt drömresemål. Har aldrig varit där - men vill så gärna

Svar: Förstår dig! Gillar Dublin starkt, kan absolut tänka mig att återvända! hoppas du får chansen att besöka fina Dublin nångång :)
Carro


Kom ihåg


Trackback