slide show

Måndag

God morgon måndag!
 
Igår satt jag länge och kämpade med PMet som ska in helst idag, men det får nog bli imorgon för jag måste till bibblan och låna lite fler böcker. Sjukt svårt att hitta något om individualism som jag kan koppla samman med mobbning. Just nu, såhär i början av examensarbetet, känns det som om jag är helt ensam och vilse ute i en stor mörk skog och inte har en aning hur jag ska ta mig ut. Jag vet inte om jag ska gå höger, vänster, rakt fram eller bak. Jag har ingen aning om någonting. Blir säkert bättre sen när jag väl kommit en bit men nu känner jag mig verkligen helt lost. Detta kommer lätt bli det svåraste och tuffaste jag gör när det handlar om skolan.
 
Hur som helst ska jag idag jobba hela dagen, hur kul? Är taggad! Något jag är mindre taggad på är tandläkaren klockan 15.55. Jag fick panik senaste gången för han hade handskar på sig när han grävde runt i min mun och sedan skulle han skriva något på datorn och hade då fortfarande på sig handskarna och sedan in i munnen igen med samma handskar? Jag fick FUCKING PANIK! Vet ni hur mycket bakterier det är? Började fan nästan gråta. Idag ska jag verkligen säga till honom, han får verkligen inte göra samma sak igen.
 
Efter tandläkaren ska jag till Butiksloppis och tömma min hylla. Vi har sålt för 2000 kr, jag är ganska så nöjd med det :)
 
 Kommentarer
» Bambi

Men euw... vad är det för jäkla tandläkare? :O Jag hade bitit puckot i fingret.

Svar: hahaha bästa kommentaren! riktigt ohygieniskt, sa det till honom denna gången! han verkade tycka jag är dum i huvudet haha
LittleMissSunshiiiine

» Frida

Nämen gud va äckligt, vad tänkte han med din tandläkare? Han har väl handskar av en anledning? Tycker verkligen du ska säga till honom .


Kom ihåg


Trackback