slide show

Ledsen

Hej finisar!

Jag vet att jag inte bloggat sedan i onsdags och det har typ aldrig hänt förr men jag har inte haft orken till det. Allt känns så jäkla tufft atm. Jag är inne i någon form av svacka där jag är så skoltrött så jag kan inte beskriva det med ord. Jag trodde att den här sommaren skulle leda till att mina batterier laddas och köra hårt den här terminen men jag känner bara för att börja gråta när jag tänker på allt. Jag orkar inte. En universitetsutbildning är ungefär lika med helvetet på jorden. Jag vill bara gråta, skrika och säga nej. Jag orkar seriöst inte. Jag orkar inte examensarbetet där jag inte ens får skriva om det jag vill för det får inte bara inriktat till en individnivå utan måste istället vara inriktat på en samhällelig nivå vilket suger så mycket. Jag har verkligen inte ork och inte motivation. Jag vill jobba heltid och jag vill tjäna pengar. Livet är fan så jävla tråkigt utan pengar. Jag vill resa och jag vill göra roliga saker och inte känna mig tvingad till något.

Vafan livet suger just nu. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska överleva till januari. Just nu känns det som whatever, shit the same, jag hoppar av för pallar inte. Men det kan jag ju inte. Åhh jävla ångest. Det kan inte vara hälsosamt att gråta var och varannan dag över skolan.

Jag är taskig mot min familj och är så lättirriterad för ångesten tar över helt. Jag skulle ha pluggat idag men har bara suttit och stirrat i mobilen hela dagen för jag orkar inte ens öppna boken. På riktigt.

Var ska jag få min ork ifrån? Jag vill inte mer.
Kommentarer

Ja du det låter inte så bra, tror att det blivit för mkt för dig, du kanske får sätta dig ner och tänka på vad är viktigast just nu? vad vill jag? vad mår jag bra av? kanske en pause? för det är bara du som kan göra en förändring i ditt liv och tillåta dig att må bättre. Vad behöver du? livet är inte alltid lätt & saker ändras så man får hitta en lösning som passar just dig ...lycka till tjejen kram

Svar: tack för de peppande orden! <3
LittleMissSunshiiiine

Har känt såhär såååå mycket gånger. Du kommer ta dig igenom det! Du har ju bara examensarbetet kvar, heja dig!! Du har ju fixat allting annat och du kommer fixa det här också!! :D

Svar: tack för peppen!
LittleMissSunshiiiine

ibland har man bara ingen ork för å blogga:)


Kom ihåg


Trackback