slide show

Övertaggad

Jag blir överglad så fort jag tänker på Dubai! Kan inte förstå att JAG ska dit?? Kollade nyss in Dubai Malls hemsida (världens största köpcentrum) och affärerna har öppet till midnatt flera gånger i veckan, alltså what? LV, Chanel, Ralph Lauren är bara några av alla märken som finns. Största VS. Skidbacke mitt i shoppingcentret? Största akvariet inomhus? Behöver jag nämna mer? Dubai är störst och bäst på allt. Att det bara för öken för tiotal år sedan går inte att förstå, så mäktigt.

Och restaurangerna? Öppet till midnatt, utanför finns de dansande fontänerna och inte långt därifrån världens högsta byggnad. Och jag ska dit om drygt 200 dagar? Jag vet inte hur jag ska planera för att hinna maxa dagarna så mycket som möjligt. Dubai har liksom allt, perfekta stränder, perfekt klimat, sjuka sevärdheter och bästa shoppingen? Jag vill ju sola och bada 7 dagar men då hinner man inte med det andra så det går ju inte. Hur gör man för att maxa allt? 
 
Jag vill bada med delfiner på Atlantis, jag vill åka limousine för det är tydligen lika "dyrt" som att åka taxi i Sverige. Jag vill göra allt. 
 
Så fort jag har en dålig dag eller allt går skit ska jag tänka på Dubai, kommer få mig att klara alla månader fram tills dess. Jag ska upptäcka världens häftigaste plats. 
Min vän Robin bokade Thailand igår och ska iväg om några veckor på obestämd tid, alltså så glad för hans skull! Lev livet kompis. Vi kör på samma spår, bor hemma, sparar pengar och sen resa!
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback