slide show

Life atm

Hej på er!
 
Torsdag vilket innebär trötthet. Mina veckor ser likadana ut, jobb/skola/plugg. Nästa vecka börjar jag min praktik igen, sista perioden. Egentligen skulle jag inte börja förrän efter påsk men eftersom Helsingborg inte har påsklov samtidigt som Hässleholm så måste jag börja redan nästa vecka för att det ska bli jämt. Vilket innebär att jag har praktik + ska lämna in tenta nästa vecka, ehh. Vilket i sin tur innebär att jag måste plugga ihjäl mig så smått i helgen. 
 
Tänkte sätta mobilen på skärmfri tid några timmar, har laddat ner en app där man kan välja hur länge man vill vara utan mobilen och tar man då upp mobilen under denna tiden så ringer ett alarm konstant så det går inte att använda mobilen då om man inte vill bli halvt döv. Det är enda sättet för mig att plugga på lördag, annars kommer det aldrig funka.
Har inga nya bilder så får bli på älsklingen, han fyller snart 3!! Hur sjukt? 
 
På tal om något roligt så ska jag betala första summan på Dubairesan nu, 4k. Ahh nu känns det på riktigt! Har förresten shoppingförbud, eller två saker får jag köpa men inget mer förutom det. Den ena saken är systemkameran, dock kostar den 7 tusen så jag måste vänta några månader. Den andra saken jag tänker unna mig är en ny Morris tröja, när lönen kommer. Så olikt mig att bara köpa en sak?? Dubai here I come. 
 
Puss



Kommentarer
» Sanna

Va kul med Dubai, har aldrig varit där

ska du åka till dubai? :) så roligt!


Kom ihåg






Trackback