slide show

Daniel Wellington

Här är min nya klocka som jag köpte till mig själv dagen innan min födelsedag. Daniel Wellington, jag har redan två stycken men detta är en mindre modell och bara s å  s n y g g !
Nu ska jag spara till en ny systemkamera, bara måste ha den innan sommaren! Dock kostar den närmare 8000 kr.



Kommentarer

En systemkamera som kostar så mycket kräver att du KAN fotografera. Dvs, vet och kan ställa in kameran manuellt, annars kan du lika gärna köpa en billigare systemkamera om du bara ska fota på auto. :) Ett tips bara

Svar: Härligt att du bryr dig så mycket för att skriva en helt anonym kommentar :) du får gärna också köpa en sån dyr kamera om det är det som ligger och gnager hos dig. Puss
LittleMissSunshiiiine

» Stina

Det är ingenting som gnager hos mig och kommentaren var inte meningen att vara taskig på något sätt :) Tänkte bara vara snäll och tipsa... Jag själv har ett stort intresse för foto och vet att en gärna tror att en dyr kamera är bättre men det är inte så om man inte kan ställa in dem manuellt. :) Jag vet inte om du kan det eller inte såklart men det var därför jag skrev kommentaren.

Svar: Okej! Vad har du för kamera? :) mitt fotointresse är väl egentligen inte sådär jättestort men jag vill få bättre kvalite på bilderna på bloggen! Och älskar att fota när jag är utomlands. Tycker bilderna blir bra när jag har de på min macbook men så fort de åker upp på bloggen förändras kvalitén så galet mycket.
LittleMissSunshiiiine

Ändra din bloggdesign och bildupplösning på bilderna så bibehåller du kvalitén. :) Du kommer få Samma om inte värre problem med den nya systemkamera.

Svar: Ändra designen så att bilderna blir bredare?
LittleMissSunshiiiine

» Stina

Jag har en Canon EOS 5D Mark II :) Om du har Photoshop så kan du försöka öppna bilderna där, förminska dem lite och spara i PNG24-format, det kan hjälpa när du laddar upp bilderna på bloggen. :)

Svar: Är du nöjd med kameran? Har tyvärr inte PS
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback