slide show

3

Mycket tankar om 3 stora och jobbiga ämnen har snurrat runt i mitt huvud hela helgen. 

1. Freestyle Libre. Har ju diabetes och det har kommit en ny grej på marknaden där man kan scanna sitt blodsocker. Dock måste man ha nål i armen då istället vilket gör mig livrädd. Ska jag våga prova? 

2. Käkoperation. Behöver egentligen operera min käke men det är en otroligt stor operation med mardrömsberättelser. Endast flytande föda under 8 veckor och 25% att man aldrig får tillbaka känseln. Men tänker, om min migrän beror på käken och det aldrig blir bättre? Men jag är livrädd inför operationen, det låter som helvetet på jorden. 

3. Jag vill ju ha barn någångång i framtiden men vill absolut inte föda och vara gravid, ser inget fint med det. Adoption har jag funderat över men det är lite tråkigt att man inte ser några likheter i barnet då vad det gäller gener. Därför kom jag på den briljanta idéen med surrogatmamma. Dock är det förbjudet i Sverige men bland annat lagligt i Polen, USA och Indien. Det negativa? Kan kosta mellan 400 tusen upp till 1 miljon. Vem har ens råd med det? Men det hade verkligen varit optimala sättet för mig att få barn. Nu pratar jag dock 10 år fram i tiden, när jag är ca 32-35. 

Stora beslut alla 3 och jag blir bara snurrig av alla tankar. 





Kommentarer
» Bambi

Oj det var stora tankar :/ Du måste ju göra det som känns bäst för dig - men jag skulle tipsa dig om att försöka fokusera på punkt nummer 1 först och främst. Det är svinäckligt med nålar - men det är ju värt att testa?

» Sanna

KAn också tänka mig en surrogatmamma, vill inte heller vara gravid eller föda barn.


Kom ihåg






Trackback