slide show

Zara Boutique Hotel omdöme

I Budapest bodde vi på Zara Boutique Hotel som jag bokade genom Ving. Både jag och mamma är väldigt nöjda med hotellet! Läget var helt fantastiskt. Hotellet ligger precis vid Vaci Utca som är en berömd gågata med shopping, restauranger och caféer. Det var nära till buss och många sevärdheter.
Servicen på hotellet går absolut inte att klaga på. Killarna i receptionen var fantastiska och väldigt hjälpsamma, de hjälpte med allt man behövde. 
Lobbyn, baren och stället där man åt frukost.
 
Frukost ingick och det var inte sååå stor buffé men innehöll precis allt man behövde som frukt, grönsaker, bröd, pålägg, flingor, pannkakor, rostade mackor osv.
Rummen var små, endast 18 kvardratmeter men fina och fräscha. Det enda som jag kan klaga lite på är att sängerna var ganska hårda så jag hade otroligt svårt att somna första natten men sedan gick det bra.
Sängarna och badrummet som också var fint.
 
Måste berätta en lite "rolig" saken nu i efterhand men när det väl hände var det inte så kul. Det var första natten och jag hade svårt att somna. När jag väl lyckdes somna framåt 00.30 så vaknade jag plötsligt av det högsta alarmet jag någonsin hört. Alarmet som satt på taket i rummet lyste rött och pep något så fruktansvärt. Jag blev sjuuukt rädd, min första tanke var "bombattentat?!" Klockan var liksom snart 01, helt mörkt och jag upptäckte att vid panik tar allt hundra gånger längre. Jag satt i 5 min utan att röra mig ur fläckan haha och bara "mamma, tänd lampan!!!" och mamma kunde inte hitta knappen.. Sen tvingade jag henne springa ut i korridoren och kolla vad de var, hon bara "gör det själv" NEJ GÖR DET DU MAMMA!!" Det visade sig vara ett falskt alarm men jag hade svårt att somna den natten.
 
Hur som helst rekommenderar jag hotellet till alla som vill ha ett centralt läge i Budspest nära mysiga gator! 3 nätter kostade drygt 5000 kr med både flyg och hotell.
Ungefär såhär såg gatorna ut på Vaci Utca.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback