slide show

En lördag i Kristianstad

Hade verkligen en toppendag igår i Kristianstad med mami, så mysigt! Dock var inte vädret på topp, det var varmt på morgonen men sedan började det både regna och åska och i Hässleholm var det tydligen värsta åskovädret, tur man missade det. När vi satte oss på en uteservering var det ganska så kyligt, typiskt just den dagen jag faktiskt är ute!
Började med att klippa luggen och strosa runt lite.
Hamnade på Ekbergs som ligger bredvid Donna (favoritaffärerna fpr sure). Jag provade två Ralph Lauren baddräkter och köpte en. Den rosa eller svarta, vad tror ni?
Inne på Donna provade jag två Odd Molly klänningar, hade bestämt mig för den ljusa och precis när jag ska gå till kassan säger mamma att den finns i en mörkare färg också. Ehh den beslutsångesten??? Efter många om och men blev det den ljusa ändå. Den kör jag på skolavslutningen på fredag och även studenterna hade jag tänkt.
Sh
Sen satte vi oss på en uteservering och fikade. Livemusik spelades och killen var så grymt duktig! Wow, blev så imponerad. Frågade om han hade skivor att sälja och ska köpa 2 stycken av honom :) Går inte att beskriva hur duktig han var.
Chokladfondant, allrså!! Fick dock sjukaste migränen efter, alltså verkligen gaaalet.
Avslutade med mat i gallerian innan jag åkte hem nöjd och glad.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback