slide show

Goals

Garderob-goals! Tänk att ha alla mina märkesväskor i sådana här glasdörrar, åh.
 
Min tanke var ju att fixa en walk in closet här hemma och det är fortfarande tanken men samtidigt är det så mycket annat jag måste spara pengar till. Det är jag som betalar stora delar av både Spanien och Greklandresorna, mamma har betalat några tusen men jag står för ca 28-30 tusen kr vilket innebär att det inte blir över så mycket just nu. Men det ska fixas så fort jag får cash över.
 
Sen ska jag ju flytta hemifrån någongång men jag vet verkligen inte när. Jag är inte alls sugen på att flytta just nu. Jag och mamma har det så chill här hemma, ingen av oss är hemma under dagarna och när det är vardag kommer vi hem sådär vid 18, då är det middag, tv, jag pluggar och sen sova. Vi stör liksom inte varandra direkt. Sen är det ju himla skönt att jag kan lägga mina pengar på saker jag tycker om, på shopping och på resor. Skulle ju aldrig gått om jag bodde själv. Sen är det den lilla detaljen att ska jag flytta så vägrar jag bo i en sunkig lägenhet i stan eller liknande. Det ska vara nytt, fräscht och modernt. Och det kostar, sjukt mycket. Skulle aldrig kunna tänka mig att bo i en 1a eller 2a som ser ut som "studentlägenhet" eller liknande, usch. Då bor jag hellre hemma att tag till och sparar mina pengar till resor. Varför flytta bara för att flytta känner jag? Nej inte atm. Kommentarer

Åh jag MÅSTE ha en walk-in closet när vi flyttar till något stort! Ska bli så spännande att se hur det blir med din sen <33

Svar: Jaa det är verkligen drömmen! <3
LittleMissSunshiiiine

En fråga, hur ser en studentlägenhet ut? Eftersom du verkar tro att alla sådana lägenheter ser likadana ut. Jag bor i en nybyggd, superfräsch lägenhet (student)? Gillar att du bara antar att studentlägenheter är sunkiga.

Svar: Så härligt för dig! De lägenheter jag sett i Hbg har varit hemska och här i Hlm finns många områden men slitna, tråkiga lägenheter. Ta ljungdala som ett exempel. Sådana jag menar.
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback