slide show

Drömmar

Varit helt off hela dagen, legat i sängen i flera timmar men migränen vägrar släppa. Googlat på p-piller och minipiller i flera timmar men blir avskräckt av allas historier. Den där jävla mensen, vad är den egentligen bra för? Så onödig, jag tänker ändå aldrig bli gravid. Vet inte om jag vågar prov p-piller, viktuppgång, oregelbundna blödningar, håravfall, humörsvängningar. Palla ej?
 
Nåja i alla fall, något annat är också fel med mig. Jag är beroende av att kolla resor, seriöst alltså. Igår spenderade jag typ 4 timmar med det? Har hittat det perfekta hotellet i Cala Millor med avgång den 22 juli. Helt perfekt mellan Cala Dor och Makrigialos? Det är dock liiiite svårare att få med mamma på noterna denna gången. Hon säger att jag inte har råd att betala den och det stämmer nog bra. Men jag måååste typ dit känner jag? 
På riktigt, hur perfekt? Jag mår så bra utomlands! Jag har målat upp den perfekta bilden i huvudet. Skolavslutning i mitten av juni, åka till Polen i 2 veckor direkt efter det och då ha mens också (ja mycket menssnack idag haha), sen komma hem runt 31 juni och åka till Spanien den 2 juli. Sen vara hemma mellan den 10-22a ungefär (mens här igen) och sen åka till Cala Millor den 22 juli och komma hem runt den 30e och sen åka till Grekland den 4e augusti. Komma hem och därefter börjar skolan/jobbet igen. DRÖMMEN?????????????? Hur ska jag få med mamma på detta? Var ska jag få pengar ifrån? Måste seriöst komma bort 1 vecka till, vill gärna spendera så lite som möjligt tid här i Sverige. Hatar Sverige, tjalalal. Ibland i alla fall. Kommentarer

på umo sa de till mig att man inte får ha migrän och ppiller samtidigt :/

Svar: inte? :/ well, det suger ju
LittleMissSunshiiiine

När jag käkade p-piller så försvann min mens. Ingen viktuppgång. Inget hände. Håravfall? Aldrig hört talats om faktiskt... :o Nu har jag p-stav, men den stunden jag hade p-piller gick det bra. Tycker det är värt att prova om man har problem med mensen. Du kan ju bara sluta ta pillrena isf! :)


Kom ihåg


Trackback