slide show

Lättnad

Igår kl 23.35 för att vara exakt skickade jag in min uppsats. Alltså den känslan när man trycker på skicka, det är som om bokstavligen hundra kilo bara ramlar av axlarna. En otroligt skön känsla. Jag är riktigt stolt över mig själv att jag ens lyckades ta mig igenom uppsatsen. Jag fick ju reda på för någon månad sen att jag inte hade klarat den och blev helt knäckt, kände mig verkligen nere på botten och kände att detta kommer jag aldrig fixa. Dock är jag ingen quitter så tog helt enkelt tag i mitt liv igen och såg till att skriva klart den men oj vad det tagit mot.
Klarar jag inte uppsatsen denna gången så hittar ni mig gråtandes på golvet.. Så håll tummarna! Det gör jag..och ber till högre makter. Känner i alla fall mig nöjd såå.
 
Tidsinställde detta inlägg igårkväll så nu är jag på praktiken. Sista veckan och jag har så otroligt mycket att göra så får panik! Rätta prov, planera, fixa en massa, fylla i VFU papper osv osv. Min handledare kommer på torsdag och då måste allting sitta perfekt. I helgen kommer jag ha 0 plugg. Alltså verkligen NOLL. När hände det sist? 8 år sedan??? W O N D E R F U L.
 
Hörs senare idag, pussen!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback