slide show

Kiropraktorn

Det gick bra hos kiropraktorn! Han var väldigt trevlig och professionell. Vi pratade först kring min migrän, hur länge jag haft den osv och att jag tror jag är väldigt spänd och att jag får otroligt ont i både nacke och axlar varje gång jag får ett migränanfall.
 
Sen kände han på mina knutor, både i ryggen och nacken. En knuta i ryggen är helt konstig och två knutor i nacken är helt fucked up, en sitter typ på fel håll och den andra vänder sig inte när den borde. Sen började han behandla en knuta i nacken men en pistol typ som man använder för att flytta på knutan innan den reagerar, lite läskigt. Och sen knäckte han till min rygg, ni vet när hela ryggen knakar till, det var bara så sjukt äckligt haha.
 
Han är tydligen en väldigt duktig kiropraktor och han sa att han har behandlat patienter med migrän förut. Ska dit några gånger nu och se om det hjälper något. Just nu känner jag mig ganska avslappnad i nacken, på ett konstigt sätt för jag är alltid spänd. Vi får väl se! Jag vågar varken tro eller hoppas.
 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback