slide show

Botox

Hej på er!

Jag överlevde botoxen! Allt gick bra. Neurologen var otroligt skicklig, verkligen. Jag fick sammanlagt mellan 30-35 sprutor, vet inte exakt. I pannan, mellan ögonbrynen, tinningarna, nacken, skuldrorna osv. Vet inte riktigt man vad ska kalla alla ställena..

Det gjorde oerhört ont tyvärr. Det är ju sprutor man får på ställen som egentligen inte är till för sprutor. Hur nice är det att få en spruta i huvudet liksom? På vissa ställen hörde jag hur sprutan gick in mellan brosket och hur botoxen sprutades in, där var jag faktiskt nära på att både spy och svimma, fyfan vad äckligt!

Nu har jag ont överallt och små bulor/blod på flera ställen. Har blod i håret, Fresh 😅 

Han sa i alla fall att jag var jätteduktig. Höll mig borta från gråten men när jag kom ut i väntrummet och kramade om mamma så kom tårarna. 

Jag är i alla fall glad att det är över och nästa behandling blir om 3 månader. Jag hoppas innerligt att botoxen hjälper något nu! Det är liksom mitt sista hopp, annars vet jag verkligen inte vad jag gör. Snälla, skänk en tanke till mig och be om att det hjälper. Ingen anar vilken lycklig tjej jag hade blivit då. 
Helt röd och gråtfärdig. 

Jag är hemma själv till ikväll men känner verkligen inte för att hitta på något, mår rätt kasst nu! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback