slide show

Söndag

Idag har jag pluggat inför tentan jag har på onsdag. Samra sa att tentan är ganska lätt, så jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. Det handlar om bedömning och betygssättning, jag får panik för å ena sidan känns det som om jag kan en hel del om det redan men å andra sidan får jag värsta ångesten att jag inte kommer klara tentan, att jag har pluggat för lite osv. Det är jobbigt att vara mig. 

Sedan har jag skrivit klart min hemtenta, ni vet den som jag skrev alldeles fel. Nu har jag lagt runt 50 timmar på den så tusan om det inte blir bra denna gången. 
Fick en fråga på ask hur bra självförtroende jag har mellan 1-10 så svarade jag 3. Så fick jag en till fråga att det verkar inte som det eftersom att jag lägger upp många bilder på mig på bloggen och på instagram. Haha alltså, för det första lägger jag inte alls upp många bilder på mig på insta. För det andra, vad har självförtroende med bilder att göra? Det har med personligheten att göra. Och för det tredje så har jag inget annat att lägga upp bild på förutom mig xD så där fick du svar. 

Glöm btw inte ställa frågor i frågestunden! Har bara fått 1 till så länge haha..



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback