slide show

Ich liebe diese tage

Hej på er!
 
Har haft en otroligt stressig dag, var så himla trött och lite irriterad på slutet av dagen. Och så kommer Filip och frågar hur det är med mig, så säger jag då att denna dagen suger så vill han göra mig glad så han klappar mig på huvudet och då kan jag såklart inte motstå att skratta lite och då säger han "ahh se där har vi ett litet skratt! Nu fick jag dig i alla fall lite gladare", alltså lovar, det där gjorde hela min dag :') 
 
Är riktigt trött efter hela veckan. Idag höll jag i so lektionen och det gick bra! Jag är mindre nervös inför varje lektion vilket är positivt. Min handledare sa också att den gick bra så då blev jag självklart glad.
  
Idag lyssnade vi på den här låten, första tyska låten jag tycker är bra?? Den har ett härligt gung och jag diggar den haha. Förstår dock inget??
 
Ja men då har redan andra veckan gått på praktiken. Jag trivs jättebra och då är det bara 3 veckor kvar på denna första perioden, veckorna bara springer iväg. På måndag är det studiedag och då är eleverna lediga (VILKEN LYX) men jag är inte ledig :( Jag ska vara på skolan redan kl 8.30 och så håller det på hela dagen. Oh my,
 
Idag har det inte hänt så mycket, jag har kollat idol och bara chillat hemma. Jag är så himla trött så ska väl snart gå och lägga mig innan jag somnar på soffan..Kommentarer

Kom ihåg


Trackback