slide show

Jobbig dag

Överlevde första dagen i skolan. Tog en åksjuketablett i morse. Maja tipsade mig om de, postafen heter tabletterna. Tog även de i somras, hjälper bra men är typ som sömntabletter! Man blir så sjukt trött, dåsig och sömnig efter de. Men de hjälper bra mot illamående så kände att jag var tvungen att ta en innan skolan idag. Men de hjälper ju inte mot migränen så har hemskt ont efter tåget. 

Seminariet gick bra, vi fick redovisa vår praktikuppgift och sedan pratade vi om praktiken. Jag har verkligen haft en bra handledare! Är supernöjd med min praktik :)

Tåget hem var bland det värsta jag varit med om. Jag får panik när det är sådana stora folkmassor och det var seriöst ca 300 som väntade på tåget hem? (Klockan 16 är värsta tiden, då alla slutar jobbet). Så där trängdes jag med alla, ville börja gråta. Och sedan satte jag mig i tyst avledning och satt där som en ihoptryckt sill, så sjukt hemskt. Var tvungen att ta min spruta på tåget, när alla stirrade och det var verkligen inte kul alls. Det fanns ingen plats at all så jag kunde inte ens ta mitt plåster så det kom en massa blod och insulin på mina jeans. Liksom wtf då var jag väldigt nära på att börja gråta. 
Finns verkligen ingen drygare än att åka tåg. 

Kärringen låg verkligen på mig och jag ville bara putta bort henne :( 

När jag äntligen var tillbaka i Hlm
..bjöd mamma mig på Cats. Världsbäst ❤️️

Nu ska jag sova! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback