slide show

Nationella på G

Om någon för 4 år sedan skulle sagt till mig att jag kommer stå inför 50 9or i aulan när de ska skriva nationella eller att jag kommer undervisa 27 9or så skulle jag sagt aldrig i livet. Jag var livrädd för det innan men nu känner jag mig tryggare än någonsin. Jobbet har gjort mig trygg framför tavlan, att jag vågar prata inför 25-50 personer utan att ens bli nervös. Det trodde jag aldrig om blyga Caroline som knappt vågade räcka upp handen i klassrummet när jag gick på högstadiet. Men nu är jag där & det gör mig mycket glad. 

Att vakta på 9ornas nationella prov idag i svenska gick hur bra som helst. Det var så kul! Dela ut texthäften, förklara instruktioner för eleverna, besvara frågor, springa fram och tillbaka med pennvässare, ordbok och suddi. Se hur alla tar sig an ett av de viktigaste proven under deras skolgång. Se dem komma på idéer och börja skriva. Det var riktigt kul. 2 timmar gick så snabbt, jag hade gärna stannat under hela provet. 

Flashback från gymnasiet. Och flashback från när jag själv satt i aulan och var äckligt nervös inför provet. 

Älskade linné. 

Hoppas det gick jättebra för alla 9or idag! Jag vet att eleverna är duktiga så de klarade säkert detta galant. 

Åh vad jag längtar tills jag kommer ha en egen klass i framtiden. Jag älskar mitt jobb. Det är stressigt men jag gillar det. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback