slide show

Hejdå kläder

Jag har så fruktansvärt mycket kläder så jag får panik, bokstavligen. Jag har runt 600 plagg? Det är egentligen helt sjukt.
 
Så jag har bestämt mig för en sak. Jag tänker sluta med att handla kläder i "vanliga" butiker, ni vet tröjor för 149 kr liksom? För då köper jag 10 stycken och det är bara så sjukt onödigt. Istället ska jag endast köpa märkeskläder, få kläder men snygga och bra kvalité. Då köper jag hellre 1 tröja varannan månad än 10 stycken. Kläderna kommer bli snyggare och framför allt färre.
 
Som min jacka från Napapijri, den kostade 4000 kr men jag har nu använt den i två vintrar och många fler ska det bli. Den ser fortfarande lika fin ut som förra året och snygg som tusan är den. Hellre köpa en dyr vinterjacka man kan ha i fler år än att byta vinterjacka varje år för 500 kr. Hänger ni med? Samma sak med min Marc Jacobs väska, den kommer jag ju använda tills den går sönder. Ja, den kostade också några tusen men den är himla bra i kvaliten.
 
 
 
Mina favoritmärken är Marc Jacobs, Odd Molly och Tommy Hilfiger. ÄLSKAR märkeskläder, så himla snyggt och stilrent :) och bra kvalité.Kommentarer

Ge gärna alla Odd Molly tröjor till mig...

Svar: heheh ;)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback