slide show

Saknar dig finaste

Idag är det 17 år sedan mormor dog i cancer. Jag saknar henne enormt. Även om jag bara var 4 år när hon dog kommer jag ihåg vilken fin människa hon var. 

Himlen saknade sin finaste ängel

Mormor var en person som alla tyckte om. Hon var världens finaste människa, ville aldrig någon illa. Hon var min storebrors klippa och han tog mormors död otroligt hårt. Jag önskar att min mamma hade fått ha sin mamma så mycket längre än 65 år. Mormor hade precis gått i pension och det var nu deras liv skulle börja. Så tog det istället slut. 

Älskade, älskade mormor. Hoppas du tittar ner på oss från himlen och är stolt över oss. Stolt över din fina dotter, stolt över dina barnbarn. Stolt över Jack som du aldrig fick chansen att träffa. Han har gått miste om den finaste personen i världen. Jag vet att mormor alltid finns med oss, hon är min skyddsängel. Det är jag säker på, det var min skyddsängel som gjorde att det gick så bra som det gjorde när jag blev påkörd.

Mamma saknar dig otroligt mormor. Att ha sin älskade mamma är det bästa som finns och hon förlorade sin alldeles för tidigt. Vi älskar dig mormor och vi tänker på dig och saknar dig varje dag. 

Världens bästa var du. Men himlen är en bättre plats när du kom, för där har du fortsatt göra människor lyckliga, precis som du gjorde nere på jorden. 

Varje sommar i Polen gråter jag vid din grav. För jag vill ha dig tillbaka. Det vill vi alla. 

Inför din godhet sänker även änglarna på huvudet 





Kommentarer

Hon verkade en fin person. Hon sitter och kollar på dig och älskar dig. Förlora min morfar nu i höstas. Fick riktigt aldrig lära känna honom. Och du ska veta, här är en tjej som följer din blogg VARJE VARJE dag och du är skit snygg! var stark!

Svar: Ja det var hon verkligen! Tack för din fina kommentar :) Beklagar sorgen, tråkigt när man inte hinner lära känna personer som går bort. Åh tusen tack, så glad jag blir!! tack tack tack :) kraam
LittleMissSunshiiiine

Jag beklagar sorgen med

Svar: <3
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback