slide show

TOPP 3 I MITT LIV

Jag har varit med om väldigt mycket roligt i mitt liv och det är riktigt svårt att välja ut de topp 3 roligaste händelserna. Topp 1 är hur lätt som helst, hade gärna haft fler men detta är de 3 roligaste dagarna/händelserna i mitt 20 åriga liv hittills!
 
1. STUDENTEN
Tror nog aldrig att jag kommer vara med om något roligare än studenten. Dagen var helt perfekt, det går inte beskriva med ord hur underbar min studentdag var. Blandad av tusen olika känslor, av både skratt och tårar men framför allt LYCKA. Om jag hade fått chansen hade jag gjort om studenten 100000 gånger till. Ni som har det framför er; njut av varje sekund. Lova mig det?
 
 
2. ERIC SAADE BACKSTAGE
Först konsert i Malmö och efter det träffade jag min största idol Eric Saade backstage, det var värt varenda liten krona! Levde på den lyckan lååångt tid efter. Han var så fin, så underbar, så fantastisk. Världens finaste kille. Tog denna fina bild på honom, kolla ögonen. Ååh.

3. Nollningen
Nollningen var riktigt kul, jag hamnade i en helt underbar grupp men sköna personer och faddrar! Vi hittade på en massa skoj, allt från skattjakt, sittning till världens roligaste utekväll på lila helvetet/sirocco. Ångrar som bara den att jag inte hängde med till Danmark när det var fest där, varför gjorde jag inte det??? I alla fall, sjukt roliga två veckor som jag kommer att komma ihåg långt framöver.
 
Även resor skulle platsat bra här och studentveckan men eftersom jag inte mådde så bra under studentveckan kom den inte med här men nära i alla fall!



Kommentarer

Ja till och med Anton Ewald är minst 10 gånger bättre.. :)
Hehe.
Hur är det annars? :)


Kom ihåg






Trackback