slide show

Irriterad

Jag är så sur!! Ungdomar som inte kan bete sig. Vi bor på ett väldigt lugnt område men för 2 veckor sen var det en massa ungdomar mitt emot oss som hade fest till kl 2 på natten (det ska vara tyst kl 22). Men men tänkte vi, 1 gång, det händer alla. Men igår satt de ute från kl 17 till 2 på natten! Skrek, skrattade, spelade musik, drack, skrek ännu mer. Och jag som har sån migrän hela tiden och verkligen behöver plugga men jag måste ha helt tyst kring mig när jag pluggar. Och idag? De började redan kl 15 och skriker så jävla mycket så jag vill bara gå ut och slå dem. Håll käften liksom. Gå till en park istället för att stå utanför vårt fönster och spela kubb!!

En massa på området är sjukt irriterade och så fort ordförande kommer tillbaka. Blir så sjukt irriterad. Jag måste plugga men kan inte koncentrera mig för 5 öre!! Btw så bor ingen av de 12 ungdomarna här. Så jag vet inte ens vad de gör i lägenheten.

Med vänlig hälsning, irriterad tjej x 1000.

 

Vi ringde hon som bor där och hon hade ingen aning att de betedde sig så. Hoppas de lugnar ner sig nu efter att hon ska ringa och snacka med dem!




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback