slide show

En liten förklaring till några av mina bittra läsare

Räknade lite på min ekonomi just nu och sen ser inte så ljus ut haha.. Gjorde av med med pengar på emporia än vad jag hade tänkt = kommer ha mindre pengar till Polen än planerat = ledsen tjej.

Ska börja spara till London och till Polen nästa sommar redan i oktober när jag börjar jobba igen! Kommer bli tvungen att jobba mycket för att kunna spara ihop så mycket som jag vill. Inte mig emot dock, jag gillar att jobba!

MEN för att klargöra en sak som jag stör mig på på ask. Ja jag betalar allt det jag handlar själv, tex det jag köpte på emporia. Ja det är mina egna pengar och nej jag får inte pengar av mamma till kläder. Förstår ni det eller? Jag kan inte säga: mamma jag ska till emporia, kan jag få 1000 kr? Nej nej nej! Det jag köper gör jag för MINA pengar som jag sparat eller tjänat ihop. Allt det jag shoppar i Polen betalar jag själv. Jag får inga pengar av mamma.

Visst jag kan få 70 kr om jag ska till stan och fika. Och är vi nånstans kan hon bjuda mig på lunch. Hon köper någon tröja till mig då och då eller någon ring eller något annat fint. Som PRESENT. För att hon tycker jag är värd det. Det är stor skillnad för det är inget jag ber om. Får ni aldrig presenter av er mamma är det ju synd om er, för det är väldigt uppskattat att få det då & då. Så kom inte och skriv på min ask att min mamma betalar saker för mig för det gör hon INTE! Jag tjänar mina pengar själv, betalar tågkort, böcker, mobilräkning osv själv.

Och ja, detta inlägg är riktat till de som nästan varje gång jag lägger upp något nytt jag köpt här på bloggen ska skiva på ask att jag är bortskämd osv. Har ni en hjärna att tänka med så kan ni tänka ett steg längre att man faktiskt kan betala det man köper själv om man jobbar. Det bevisar ju bara att ni inte gör det. Är ibland sugen på att ta bort min ask för pallar inte med så dryga människor.

Men nu vet ni hur det ligger till, puss till er mina fina läsare!




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback