slide show

Dagen / mina tankar om universitetet

Känns som om jag aldrig är hemma nu för tiden, första gången på över 1 vecka som jag är inne på datorn.
 
Åkte till skolan 2 timmar tidigare idag för att köpa biljett till lördagens sittning, hoppas det blir kul! Jag var den enda från klassen där så tidigt men som tur var träffade jag på Johan (i min nollningsgrupp) som också skulle köpa biljett så vi snackade lite. En sak båda sa var att gårkvällen var grym.
 
Åt lunch själv, forever alone typ haha och sen kom Anna-Maria. Mellan 15-17 hade vi föreläsning och sedan tog jag bussen hem. På bussen satt även Vloreta så vi pratade nästan hela vägen hem, så kul att ha någon att snacka med på bussen då&då! Sedan lyssnade vi både på Justin Biebers nya underbara album.
 
Vad tycker jag om universitetet då? Ska bara berätta kortfattat nu men det skiljer sig riktigt mycket från gymnasiet. Jag tyckte/tycker att jag är seriös i skolan men om man kollar på de andra så bara omg, de tar allt 109373727% seriöst.. De går inte ens ut på rasterna? Man bara palla.. Vi är 50 stycken i klassen, dock har vi bara haft 1 lektion så har inte pratat med så många. Som tur är går Anna-Maria och Emma med mig trots att de ska läsa till gymnasie. Tror det är 6 killar i klassen och resten tjejer, lite tråkigt faktiskt, roligare med blandat. Men förhoppningsvis blir det bättre när vi väl lärt känna varandra. Älskar i alla fall bästa nollningsgruppen och har lärt känna så sjukt trevliga och roliga personer, dock går de andra program. Helsingborg är fint, skolan är bra men stor och hittar ingenstans. Kafeterian är chill, folk som går i högra klasser är alltid trevliga och sociala. Men trots det saknar jag gymnasiet som attan, framför allt när det gäller klassen!
 
Tänkte på en sak, sjuk respekt lärarna får. Vi är ju som sagt 50 i klassen så när vi satt i klassrummet pratade ju alla och då blir det högst men så fort läraren klev in genom dörren blev det knäpptyst! Ingen sa ett ord, snacka om respekt. Sen är ju alla överambitiösa som sagt, börjar läsa böckerna 5 veckor innan de ska vara utlästa, riktigt sån är ju inte jag.
 
Lite bilder från nollningen, ångrar absolut inte att jag är med i den, crazy shit.
 
Några bilder på andra grupper och villan där vi ska ha fest imorgon!
 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback