slide show

FRIDAY

Kommer nästan inte ihåg senaste gången jag var inne på datorn. Har inte tid så sitter knappt vid datorn längre.. Det blir mest fb på mobilen, läsa bloggar osv på tåget/på rasten. Men det är inte riktigt samma sak, älskar känslan av att sätta ser ner framför datorn en fredag, inga krav, bara klicka rundor.
 
Ska bli så skönt med en hemmakväll idag, har knappt varit hemma på jag vet inte hur många helger. Dock älskar jag att ha saker inplanerade och blir lätt uttråkad av att inte göra något så imorgon kommer jag antagligen klaga på hur tråkigt det är att bara sittta hemma och inte träffa någon men idag ska jag njuta av kvällen; god middag, choklad och x-factor. Nästa helg ska jag förhoppningsvis träffa tjejerna, var ju så kul förra helgen!
 
Här är 4 iphone skal jag köpt till min iphone 5. Dessa är de enda jag har till så länge (jag älskar ju skal!), det har inte kommit ut så många fina till 5an än, dessa är väl sådär men de funkar. Längtar tills det kommer ut till 5an på hemmakväll för de har så sjukt snygga där!
 
(Skulle upp för typ 2 timmar sedan men glömde publicera heheh)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback