slide show

Mobilbilder från Turkiet # 3

Pluggat konstant i 4 timmar idag, måste ta en kort paus innan mitt huvud bokstavligen exploderar.
 
Eftersom inget kul händer i mitt liv just nu så lägger jag in fler bilder från Turkiet. En del av er läsare har ju velat se de sen i somras och bättre sent än aldrig?
 
En kväll innan vi skulle ut och äta/shoppa.
Efter en heldag på stranden = DÖD. Sängen på hotellet var så mjuk och skön så det var helt underbart att slumra till lite då och då.
En tidig morgon (vi var alltid på stranden redan vid 8 på morgonen)
Mitt linne med djup rygg användes väldigt flitigt.
Studentklänningen var på en kväll. Älskar den! Så fina minnen knutna till den.
Kolla mina läppar! Hej Kissie-läppar haha. Berodde på saltet i havet..
@ hotellets restaurang
Någon fyllde år och servitörerna kom in med de största tomteblossen jag sett, fint!
En av shopping/restauranggatorna utanför hotellet.
Sista dagen, ville inte hem!
Hann i alla fall vara på stranden några timmar för bussen mot flygplatsen gick på kvällen. Pressar det sista! Under parasoll dock för det var så äckligt varmt. Men visst ser det härligt ut?
Hejdå Turkiet --> hej Sverige
På bussen, på väg mot flygplatsen.
Bussresan var 2,5 timme lång men gjorde mig absolut ingenting för den snyggaste killen jag någonsin sett (jaaa till och med snyggare än Saade) satt bara några platser framför mig. Han hade tydligen också varit på samma hotell i 1 vecka, hade dock sett honom bada några gånger men trodde inte han bodde på samma hotell. Oh my gosh vad han var snygg, helt obeskrivligt alltså. Haha blev typ helt kär.. Mamma började prata med hans mormor sen på flygplatsen, Gbg bor de i, ångrar att jag inte frågade vad han hette, så man kunde kolla upp på fb i alla fall..
På flygplanet. Var kaos när vi skulle hem, planet skulle tydligen lyfta 30 min innan och medan mamma var på toa ropar de "Miss Anna Persson to gate 2 please!" i högtalaren över hela flygplatsen. Vi var de sista pasagerarna, så planet väntade på oss. Fick panik haha.
Hemma i Sverige sent på natten.Kommentarer

härligt, vill också till värmen :(


Kom ihåg


Trackback