slide show

Bilder från Prag, del 1

Redan 2 veckor sen vi kom hem från Prag! Tiden går ju läskigt fort. Dags att visa lite bilder.

Som sagt så flög jag dit med min engelskalärare. Satte klockan på halv 4 och 05.55 tog jag tåget mot Kastrup. Trötta och slitna lämnade vi in våra väskor och andra traditionella saker man gör på en flygplats. Själva flygresan var smidig, tog bara 1 timme och 40 min så man hann inte göra så mycket.

Vi åt på donken på flygplatsen innan vi tog taxi till hotellet. Alla andra kom typ 15 minuter efter oss. Checkade in och gick ner till lobbyn för att träffa resten. Vad ska man säga om rummen? Njae kanske inte de finaste va men det funkade. Sängen var dock hård och väldigt låg, kände som om man sov på golvet haha. Kunde inte somna första natten pga det, sist jag kollade klockan var den 4.30.. Men annars var rummen helt okej fina! Låg en bra bit från centrum så man fick ta spårvagn och sen tunnelbana för att komma in till stan men det fick vi grepp om ganska så snabbt.

Vi fick typ 1 timme på oss på hotellet innan vi skulle träffas och åka in till stan. Där fick vi en liiten guidetur, lunch och sedan var det dags för första aktiviteten, nämlígen kommunistmuseet.


På flygplatsen.På flyget.

Mot hotellet.


Mitt och Majas rum på 13e våningen.

Fler bilder kommer, många fler.Kommentarer

Underbara bilder =)Det är väl runt 3 veckor till Eurovision? :D

» Sara

Ja men absolut! :)

så härligt! hur många dagar var ni bortresta?

åh, vad sugen jag blev på att flyga!

Hej! :) allt bra?

Hej Carro!!Åååh vad kul :D :D :D Åk i April! Dubai är vääääldigt varmt på sommaren och om man inte är van med 45 grader tycker jag inte man ska åka då, vår och höst är bäst och mina favoritmånader att vara där är april och september-oktober. April är bra för då är det drygt 30 och havet svalkar fortfarande, i juni är det så varmt att man knappt kan vistas på stranden utan bara i nerkylda pooler på hotellen... Kram!

» Heidi

intressanta bilder :)

hödu, måste passa på att fråga samtidigt, skulle du rekommendera prag? :D


Kom ihåg


Trackback