slide show

Ätstörningar

Har skrivit på mitt psykologiarbete hela dagen! Satan vilken tid det tar. Det handlar om anorexi och bulimi och det är omöjligt att få det på 2 sidor om man ska få med det viktigaste. Är klar med kladden nu och ska börja skriva in på datorn. Varför lär jag mig aldrig att skriva det direkt på datorn? Är dock så van vid kladd så tycker det är lättast.

Arbetet är till på fredag men då ska 3, jaa 3 arbeten lämnas in så blev illa tvungen att börja idag. Tänkte göra detta arbetet lite halvdant eftersom jag fått MVG på allt annat i psykologin så skulle tom räckt med ett G på detta men jag funkar inte så. Gör jag något så försöker jag alltid göra mitt bäst, lite jobbigt ibland men ja. 




Kommentarer

Hej fina du! skulle bli oerhört glad och tacksam om du ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! ->>> http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4310 <----


Kom ihåg






Trackback