slide show

ERIC SAADE BACKSTAGE!

På lördag är det dags för Eric Saade konsert i Malmö, ahh längtar ihjäl mig! Det är hans första arenaturné så man slipper stå ute, awesome. 1,5 timmes pop explosion, ååh. Och vet ni vad det bästa är? I veckan släppte de backstage-pass till konserten. Alltså får man träffa Eric efter konserten och få autograf, prata lite och ta bild med honom. Dock kostar det 1495 kr så var rätt osäker eftersom det är sjukt mycket pengar men till slut bestämde jag mig för att jo det är värt det. Plockade ut pengarna ut spargrisen och slog till haha. Det är liksom once in a lifetime och eftersom jag gillar honom så himla mycket så självklart måste jag bara ta chansen :D

Ska bli så himla kul!! Äntligen bild med Saade och träffa honom och hinna säga mer än typ 2 ord som det annars blir på signeringar.


Dock har vi sittplatser eftersom att mamma inte vill stå upp (can´t blame her) men förhoppningsvis får jag några bra bilder ändå, antagligen inte lika bra som dessa ovan men då kan jag fixa någon fin bild backstage sen :)



Kommentarer

Hur är det idag, denna soliga underbara söndag?=)

Han är så grymt snygg och bra^^

åååh, fyfan vad kul!!!!!!



svar: hahaha jag dog när han kom in! han gick in och jag såg honom och ba ''får jag ta kort med dig?'' och då bara kramade han mig:D:D:D ååååh!<3

och btw vad snygg erik är på mitten bilden, och sista!!!

Fan så kul!!



SV: lördag<73 kul!



pusss

» sanna

Åhhh jag vill också gå när han ska komma till västerås men jag har inga pengar haha, fuuuuuuck! Fast har sett han 2 ggr men ändå, inomhus & grejer..... Ta massa bra bilder!!!!! ;)



sv; JA! Beställde den igår från nelly höhöh (a)

» sara

kul :)


Kom ihåg






Trackback