slide show

Framme i Mielno

Hej!
 
Kom till morfar i Szczecin i forgar vid 11 pa kvallen. Igar var jag och mamma ute och shoppade hela dagen, skorna fanns kvar i min storlek sa jag kopte dem direkt! 13 cm, haha shiet.. Idag akte vi till Mielno (havet), vi stannar har i 3 natter. Tyvarr suger vadret, det ar kallt och blaser. Exakt samma som det var i Sverige, alltsa jag blir galen! Hur ar det hemma i Sverige nu? Hoppas pa battre vader imorgon sa att vi kan vara vid stranden i alla fall i nagra timmar, vill ju bli lite brun! Sen ska vi aka och shoppa har i Koszalin, gillar deras shoppingcenter.
 
Pa lordag aker vi till Szczecin igen och ar dar till den 29e. Ar inne pa internet hos mammas bastis nu, internet jag har saknat dig!! Men ska dra mig till vart rum nu, lasa lite innan jag gar och lagger mig. Kopte ett superfint Swarovski armband idag, love it!
 
Vi hors kanske imorgon, vi ska grilla pa kvallen sa da kan jag ju valdgasta deras hem och vara inne pa internet hehe.. Ha det bra! Har btw kramat ihjal deras sota hund, alskar den lilla (stora?) varelsen.
 
Har ar en bild pa Nicco (Malgosias son) och fina Shaggy!



Kommentarer
» julia

det är varmt i karlstad

Svar: härligt!
LittleMissSunshiiiine

Söt hund!


Kom ihåg






Trackback