slide show

London dag 4

 
Efter att vi hade varit på Madame Tussauds på dag 3 tog vi en taxi tillbaka till Oxford Street, fotade dock inget då. Sen åt vi på restaurang och somnade gott.
 
Nästa dag var vår sista dag i fina London. Vi packade ihop det sista, checkade ut, lämnade väskorna och begav oss till Europas största shoppingcenter; Westfield! Både jag och mamma älskar shoppingcenter och detta gjorde oss verkligen inte besvikna. Det var enormt! Topshop var like heaven, de hade en alldeles egen Thomas Sabo butik, och flera vånigar med en massa bra affärer och snygga kläder. Där gick vi i timmar.
 
Ett av de bästa shoppingcentren jag varit på! Fint var där med, vitt och modernt, precis som jag gillar det.
Vi åt på ett fik, så beställde vi en mango smoothie, gott tänkte jag och asså shit!! Jag har aldrig druckit något godare, det var så sjuuuukt fruktansvärt gott! Åker jag tillbaka till London, ska jag springa till cafét och köpa detta hehe.
Och så beställde vi även toasti with cheese and ham, dör så gott. Vi var även på Westfield på typ andra dagen så tog samma sak. Och denna dagen skulle vi ju åka hem så ville äta mig mätt innan vi drog till flygpplatsen, så vi bara "6 toasti please", han bara "ehh did you say 6??" hahaha, mmh..
Trött efter en hel dags shopping.
Apricot hade så fina kläder! Mamma köpte ett linne i spets och jag ångrar så att jag inte köpte det med, får inte låna kläder av mamma heller haha..
Köpte denna fina blus på Asos, toppenaffär!
Detta var det sista vi gjorde innan vi lämnade Westfield och London, det var såå gott!
Köpte ett superfint iphoneskal men sen gick min 3a sönder och skaffade 4s så kunde inte använda det men visst är det fint?!
Hejdå London
Hej Sverige
 
Så det var alla mina bilder från London. Vi hade en fantastisk resa och London är min absoluta favoritstad, typ allt är bra med den staden! (förutom vädret), och jag hoppas verkligen på att få besöka London igen, snart, mycket snart..
 



Kommentarer
» Julia

Jätte fina bilder

Svar: tack :D
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback