slide show

Inte kul att vara sjuk

Sjuk, sjuk, sjuk. Hade hoppats på att det skulle bli bättre men blev snarare tvärt om. Mådde så himla dåligt hela dagen på jobbet! När jag är sjuk så tappar jag liksom all min energi. Hade lika ont i halsen på studentbalen och det förstörde verkligen hela min kväll.
 
Men det var bara att bita ihop idag och ändå vara positiv och ta fram all energi under lektionerna jag hade. Sen på rasterna mellan satt jag och höll på att dö haha men laddade om till nästa. Sedan jag kom hem har jag bara legat på soffan under täcket och vilat/sovit. Halsen gör svinont, huvudet håller på att explodera för jag har knappt druckit på hela dagen, Drack inget mellan 8-17 för kunde knappt svälja så antar att det blev lite vätskebrist där och nu har jag fått snuva med.
 
Många har ju insjuknat i influensa nu men jag hoppas verkligen inte detta är influensa!! Har lite feber med men den är inte så hög. Hoppas det "bara" är en förkyldning/virus.
 
Blev taggad i en bild på facebook innan idag. Den är från sittningen, min bordsgranne Victor och jag. Riktigt trevlig kille! (och snygg haha!!), var en mycket trevlig kväll och killarna gjorde så att jag skrattade tills jag fick ont i magen.



Kommentarer

Usch, krya på dig!!


Kom ihåg






Trackback