slide show

Känns inte bra..

Fan, jag kan inte släppa det med plånboken alltså. Hur kan en människa vara så vidrig och inte lämna tillbaka en plånbok med så mycket pengar? Jag fattar det inte. Om du som har plånboken skulle läsa detta på något sätt så SNÄLLA lämna tillbaka den, den betyder så mycket för mig. Korten på mamma, mormor och bror, kommer aldrig kunna ersätta de igen.

Visa kortet skiter jag i för det har jag redan spärrat. Men men älskade älskade Lacoste plånbok, från Paris. Den går inte att köpa någonstans, har letat som en galning men nej. Kommer aldrig hitta en lika fin plånbok igen och så kostade den 1000 kr. Och ALLA pengarna?! Jag börjar gråta varje gång jag tänker på det. Seriöst 4000 kr, vet ni hur mycket pengar det är? Har tagit mig en evighet att spara ihop, skulle ha de till Polen och Turkiet i sommar och nu har jag inget, inte en enda krona. Känns förjävligt. Hur ska jag få ihop pengar? Kommer ju aldrig gå! Jag vet inte vad jag ska göra, jag behöver mina pengar!! Dollar, tjeckiska och danska pengar är där. 300 dollar, 400 danska och 1800 tjeckiska (på ett ungefär), plånboken är av skinn och den är vit med gröna kanter och så Lacoste krokodilen på. Den är inte så stor och jag blev av med den vid h&m igår kl 18. 

Antingen så tappade jag den men det känns ju lite konstigt att ingen skulle säga, du tappade din plånbok. Eller så tog någon den ut handen på mig utan att jag kände det (mer troligt).  

Har polisanmält det men jag tror ju inte någon kommer lämna in den. Jag själv skulle gjort det direkt, eller skulle försökt hitta ägaren först. Det är ett brott att behålla något som inte är ens eget.

Jag bara hoppas på att någon kommer ringa mig en dag och säga att de har hittat min plånbok.
Peace


Exakt såhär ser den ut! Fast den är vit och gröna kanter istället för svarta.
Någon som vet var man kan köpa Lacoste plånböcker i läder/skinn?!



Kommentarer
» julia

tråkigt att du blev av med plånboken

det måste tagit väldigt lång tid gör dig att spara ihop till 4000 kronor

Usch, vad hemskt :(

usch och fy! fattar inte hur man inte kan få skuldkänslor av att ha något som inte tillhör en själv!!! hoppas att den kommer till sin rätt igen!



förresten...såg andre zuniga för ett par dagars en igen ;)

om du nu har så ont om pengar kanske du ska prioritera att köpa en billigare plånkbok än en lacoste.

Allting handlar om prioriteringar för att spara ihop pengar. Kanske inte köpa lika mycket kläder om du nu har två fulla garderober eller kanske inte lägga 1700 på en ryggsäck, eller 1800 på ett par klackar som inte används flitigt. Prioriteringar som sagt.

läsare: plånboken köpte jag i Paris 2006, det är 6 år sedan och sedan 06 har jag ENDAST använt den plånboken, så jo det kändes otroligt värt att lägga pengarna på den som jag sedan hade nytta av i så många år. jag älskar att handla kläder osv, så när jag har pengar så ser jag inte något fel i det, varken dricker eller röker, andra prioriterar att lägga sina pengar på en mängd alkohol, jag prioriterar att köpa annat. man lever en gång, ser ingen mening i att inte köpa vad man vill då.

men att bli av med 4000 kr bara sådär känns förjävligt, för det betyder att någon människa bara har tagit något som är MITT och inte DERAS, det är ett brott och det är bara människor som inte har någon samvete som kan göra en sån sak..

Du kan ju ha lika stor nytt av en HM plånbok för 100 spänn än den lacoste du hade innan? eller hade LAcosten något hemligt fack som producerade några hundralappar i smyg?



Att handla kläder när man redan har två gtarderober fulla och klagar på att man har ont om pengar är ju inte rätt prioriterat. Om du nu vill ha pengar till i sommar så spara dem ist. Om du inte ser felet i att handla kläder så kan du heller inte se felet i att inte ha några pengar, för det är ju dit dem går.

ja den gjorde ju det ;p 500 lappar ur ett speciellt hemligt fack, haha nej men älskade den verkligen, har inte du någon sak som du verkligen GILLAR riktigt mycket?



det var ju det jag gjorde, sparade men så försvann alla. då har man väl rätt att skriva det på sin blogg? eller ska man skriva "yes, någon snodde min plånbok med 4000 kr, vad roligt, nu är jag helt pank", tycker nt det låter speciellt troligt ^^ och jag sparar pengar ungefär hela året så att jag ska ha 6000 kr till Polen varje sommar att shoppa för men i år blir det ju rätt tufft.


Kom ihåg






Trackback