slide show

Oh no

Har lite (mycket?) ångest att jag inte pluggar något idag. Eller ja, försökte börja med historia uppsatsen men det gick inte så bra så jag packade ner häftet lika snabbt som jag tog upp det.

Släpper plugget för idag eftersom jag känner att jag ändå inte kommer kunna göra något bra av det. Imorgon blir det björket med några tjejer och på lördag tar jag tag i allt plugg. B.la svenskaarbetet, börja plugga till både psykologi & religionprov, engelska film, engelska presentation, engelska artiklar och lite till. Kan ju inte säga att jag längtar.

Något annat jag inte längtar till är diabetesläkaren, eller sjuksköterskan eller vad det nu är imorgon. För det första hatar jag verkligen sjukhus, har nog någon liten fobi för det eller något sånt. Sen hatar jag bara allmänt att vara där. Var ju i Kstad innan men eftersom jag fyllt 18 får man inte gå på barnavdelningen mer, så imorgon blir det någon ny sjuksköterska/läkare. Okej, fick väldigt mycket ångest av att skriva det här stycket. Hoppas i alla fall på att bli klar på än 15-20 minuter? Sen är jag out of there. Självstudier på samhället så missar i alla fall inget. Något positivt.

Nej nu ska jag snart ta ett bad och lite såna saker. Ha en trevlig kväll ♥




Kommentarer
» M*

- fin du är!

FY F*N hur kunde folket rösta igenom falsksjungande Linni till kvalfinal.

Roshana borde ha ett givet wildcard!

Annars blir jag riktigt besviken på Juryn.

tack vi med... jag önskar dig lycka till imån! jag har fobi för sjukhus men ändå har jag överlevt dessa veckor m.m där med sonen nu..kram

» Sara

Fin bild :)

» julia

fin du är :)


Kom ihåg






Trackback