slide show

Fredag, äntligen fredag

Skoj att jag ändå har haft en del besökare de senaste dagarna trots att jag bara skrivit om plugg. Den senaste veckan har jag i alla fall levt i en bubbla där endast sova, äta och plugga fick plats. Ojoj vad jag pluggat. Denna veckan var HEMSK och jag är såå glad att den är över. Fredag, lördag och söndag gick åt att plugga psykologi. Provet i måndags var svårt, väldigt svårt. Vet inte vad jag får, känner mig rätt osäker där. Sen från mån till igår pluggade jag religion. Igår i typ 9 timmar? Provet idag kändes i alla fall bra! Failade lite på vissa frågor men annars så. VG måste det ju bli, annars blir jag besviken.. Det blir jag dock om jag får VG med :/ Igår jobbade vi med dikterna på svenskan och min dikt blev det som blev favoriten av de som inte hade med alla 5 sinnena. Superkul ju!

Så jag har typ inte gjort något annat än att plugga, därför känns det underbart med fredag! Något som inte känns lika underbart är att vi har 19 prov den här terminen. Hur onormalt är inte det?!?! Tycker synd om oss..

Förutom detta så har skolan varit bra hela veckan. Fina klasskompisar som lyser upp vardagen :) Roligt med Maja har jag också haft, vi hade en liten skrattattack i måndags och skrattade åt allt. Jag råkade tex kalla Maja för mamma, haha det skrattade vi länge åt! Lyckades också gå in rakt in i en gigantisk låda med träplankor, det började blöda på armbågen. Hur jag lyckades med det är en mycket bra fråga, är typ blind? Det pinsamma var att typ alla 1orna såg det, ehehe ja. Efteråt skrattade vi i alla fall gott åt det.

Nu välkomnar jag fredag med öppen famn! Ikväll ska jag endast ta det lugnt. Vara inne på datorn, äta gott och kolla TV.

Vad gör ni ikväll?


Förra fredagen åt jag och mamma lunch på infinity. Rätt gott om man säger så.



Kommentarer

Hur är det ikväll då? :P

Ska du se idol??=)

ser riktigt gott ut :)



Sv: man tackar så mycket =)

Sv; Tack du!!!

Och den där maten ser rikgit lockande ut...

Trevlig helg (:

» Neha

Mums:D

» Maja

Trots överdrivet mycket plugg denna veckan har vi haft det fett kul ;) får vi fortsätta med nästa vecka tycker jag :D <3

Maja; OM vi har ;) haha det var längesen jag skrattat så mycket som denna veckan! roliga minnen där ;)

tycker jag med :D <3

ååååh, vad gott!



svar: se den, den var grym! oooj, vet faktiskt inte när den kommer ut :S:)


Kom ihåg






Trackback