slide show

We are crazy

Okej nu ska jag berätta om en crazy sak som hände i skolan idag. Jag och Maja var i matsalen och så får jag ett sms av Samir "DUNKGÖMME I BIBLIOTEKET NU!", jaha kul tänkte vi, åt ut snabbt och drog till bibblan. Den var helt tom, förutom 3 pers så då började vi leka dunkgömme. Första rundan gick bra och så och sen när Samir skulle leta andra rundan så gömde sig Cilla bakom gardinen och jag bakom en hylla. För övrigt gick en lärare förbi och då låtsades Samir leta efter böcker om Polen, haha klockrent!

En sak som ska tilläggas är att vi skulle dunka på en papperskorg framför ett stort glas-skåp. Samir går bort en bit och då tänker jag att jag kan springa fram och dunka mig själv, samma sak tänkte Cilla och jag såg inte henne och vi sprang in i varandra i full fart. Haha Cilla knuffade mig ut vägen med sin armbåge och helt plötsligt låg vi på golvet båda två. Det värsta var att jag typ trillade över Cillas ben och slidade så att jag slog i huvudet i glas-skåpet och typ hamnade under det, och slog i benen och allt. Haha fyfan vilken panik jag fick! Tänk så skulle skåpet vält och gått sönder?! För det första skulle jag då fått glasskärvor på hela mig och för det andra skulle vi alla fått så mycket skit så det finns inte. Tacka Gud för att det inte gick sönder, men jag blev riktigt rädd haha.

När chocken hade lagt sig lite började vi alla gapskratta, hahah det måste ha sett sjukt kul ut..! Rätt omoget av oss, I know, men det är sånt här man kommer minnas från sin tid på gymansiet ;) Så synd att ingen filmade bara, för det skulle vara crazy att se haha.

Dock resulterade detta i ett fett blåmärke som gör rätt ont.. tack Cilla ;) Men jag gillar dig ändå! 


Ehehe ja, ser mycket värre ut i verkligheten med.
Jaja, roligt var det i alla fall.



Kommentarer

Aj aj då...

Kunde slutat illa :(

Tur att det inte gjorde det!



Händer imorn lördag=)?

Hur länge till ska du plugga då? eller alltså vad går du för linje, :) Ah amanda är skit bra

- me too! kram!

» anna

haha vad kul, ovanlig skoldag ;)

» Sara

Haha kul ^^

Hahahahaha det låter roligt!

Sv; usch... skolan känns så himla uttjatad!



Ojdå, du får nog investera i en hjälm och ben&armbågsskydd kanske? ;)

» M*

- Hahaha nej vad kul!


Kom ihåg






Trackback