slide show

Reportage i Norra Skåne?

Ännu en jättebra dag på jobbet, jag vill inte sluta där haha.. Gör något som jag tycker är askul och får betalt för det, så bra!

Kom dit vid 8, planerade lite med läraren. Klockan halv 9 kom eleverna. Sen direkt behövde de mig på engelskan så jag hade ett pass där (rätt svårt faktiskt måste jag erkänna, jag rättade deras texter, liksom det är ju inte så att man själv har en helt felfri engelska ju). Efter första rasten kom jag tillbaka till svenskan. Och efter ett tag kom en reporter från Norra Skåne och skulle skriva ett reportage om sommarskolan. Hon intervjuade mig och tog några kort (om det blir fult dör jag typ..) så snälla, köp inte Norra Skåne imorgon! Sen fotade hon Adam, Henrik och Filip och ställde lite frågor. Ja vi får väl se resultatet imorgon ;) Hoppas hon lägger in bild på killarna och skippar mig.

Dagen gick jättefort och när jag kollade på klockan var den redan halv 12. Trivs kanon alltså, trött är jag men så värt det. Idag gick jag runt och hjälpte till med en massa stenciler. Något korsord, ordkunskapstest och sånt.


Läraren bad mig göra det här kordordet hemma som vi sedan ska använda som facit imorgon.
Någon som är superduktig på korsord? Behöver nämligen hjälp med 3 st ord!



Kommentarer

Behöver du fortfarande korsordshjälp? :P

Vilka ord behöver du hjälp med?=)

Jag är expert på korsord.

Strå är inte det AX?

Det är typ det enda jag tror mig kunna :P


Kom ihåg






Trackback