slide show

Ang. valet

Klockan är över halv 12 och det är skola imorgon. Jag borde sova! Vad gör jag inte? Jo jag sitter uppe och kollar lite halvt på valvakan, snackar med Alex, Zaid och Joanna på msn och pluggar. Härligt (Y)

Alexanders kommentar på fb: fint att Maria från MP kommer i en bil som inte är miljövänlig eller går på biogas osv. Haha klockrent du!

Verkar som om moderaterna vinner? Neeeeej säger jag bara. 4 nya år med de, icke bra alltså.. Om jag vore 18 skulle jag röstat röd/grönt! Typiskt om de vinner säger jag bara.. De som är rika och har pengar får det bara ännu bättre. Det suger rejält! Sen snackar de bara en massa skit, de lovar alltid så mycket. Sen när de väl vinner så blir typ 1% av allt sant? Och SD, ja vad tyckte jag om deras åsikter? Gillar de inte alls, dumma SD som kommer in i riksdagen..


(n)

Jag borde nog sova snart, imorgon blir det mattestugan efter skolan. HAHA jag & Maja ska lära oss lite matte! Så jag är nog hemma vid 5 något? Sen blir det plugga till prov. Fy vilket kul liv man har ibland :)

Update: SD i riksdagen, ja vad säger man? ;s OGILLA stort.



Kommentarer

SV; Just nu kollar jag tv !: )

svar: Åhå! Mys!

Vad önskar du dig då? :)

sv; Ja det var en jättebra söndag! :D

» Ivana

tävlingen är nu avslutat,kika in i bloggen och se om det var du som vann halsbandet! =)

» Adina

fyfan för sd..

» PAUSE

var vaken sjukt länge :D HAHA

Hehe jag måste erkänna... jag är glad att dom vann :)

Sorry ;)

Det där med att rika blir rikare och att de med pengar får det bättre stämmer inte, det får det rättvist skulle jag säga. De fötjänar det, det måste löna sig att plugga länge och arbeta hårt, annars vill ingen göra det och vem ska du jobba och betala in skatt? Om man kan få ut höga bidrag vill ju alla ligga hemma på sofflocket istället för att gå utt tidigt och slita. Och det fungerar ju inte om alla ska leva på birdag, sjuka samhälle. Jag tycker skatterna är överdrivet höga t.o.m. nu, sänk dem för alla (låginkomstagarna kommer tjäna mest på det eftersom 1000:- för dem i månaden har mycket större betydelse än t.ex. 2000:- för en höginkomstagare). Sänk skatterna och låt folk själva få bestämma vad de vill lägga pengar på, d.v.s. frihet åt folket! Vänstern vill styra sverige med en jänhand och de vill att staten ska bestämma över oss. Nåja, nu är valet över så jag ska inte diskutera hur långt som helst. Moderaterna ökar mycket och sossarna har rekordlåga siffror, undra varför? Jo för att folk börjar inse att sverige har styrts mycket bättre under dessa 4 år än när sossarna gjorde det..



Kul att vi gilalde samma outfits mest föresten :D

Ha en härlig start på veckan iallafall!

» Myran

Man röstade, mer kan man inte göra, oavsett vad jag tycker om detta. =/


Kom ihåg






Trackback