slide show

Matteprov!

Jag är trööööööööööööött! Skola mellan kl 8.15-17.00 typ, vadå helt slut? Egentligen slutar vi ju 13.50 men sedan blev det mattestugan, jäkla prov! Jag vill inte ha prov i matte B imorgon. Jag kommer faila TOTALT. När jag kom hem började jag plugga matte direkt, vadå värsta dagen i mitt liv typ haha..

Nej men nu har jag tagit en liten paus, datan 15 min och sen halv 8 hos mig. Sen blir det matteplugg igen, i några timmar i alla fall. Tänkte från 20.00-23.00 ungefär och sen ska jag soooova. Måste vara pigg inför provet imorgon men antar att jag inte kommer sova så himla bra, är alltid så nervös innan matteprov.

Tycker ni kan önska mig lycka till? (a) Det lär behövas!

Och glöm inte frågestuden HÄR.


BUHU, JAG FATTAR NADA.

Update: sådär ja, nu 5 timmar senare och jag är fortfarande lika clueless när det gäller matten. Ska nu strax sova och hoppas att lite av det jag pluggat in fastnat i hjärnan. Well, vi får se imorgon! Snälla att jag inte får IG bara, då blir jag knäckt -.-



Kommentarer

sjukt jobbigt med matteprov -.-!

» Linda

Lycka till på provet! :)

sv: tack så mycket!



Har du några knep på hur man "hittar sig själv"? Finner harmoni eller så? Har det som ny utmaning åt mig själv och behöver lite knep för att komma igång :)

» laila

Haft en väldigt bra dag faktiskt! Och nu gör jag inte så mkt.. ska väll snart sova :) själv då?

Sv; Tack, Hoppas du fortsätter besöka den!:)

» Selma

Lycka till :) du fixar det. Jag hatade matte b.

Alla bilder på henne är snygga, det är det som är så sjukt!

» LINA

Jag HATAR matte! det värsta som finns :(


Kom ihåg






Trackback