slide show

Bilder från Skåneresan!

Nu kommer äntligen lite fler bilder från Skåneresan, ja jag har varit seg med det. Vet! Här hittar ni bilderna jag la ut förra gången.

Som sagt, efter en hel dag ute bland allt från brösarpsbackar till Ravlunda kyrka så tog bussen oss in till Ystad där vi fick lite fri tid. Jag, Simone, Cilla och Emma gick runt lite där, H&M, JC, MQ och lite sånt. Sen kunde vi inte riktigt hitta till hemmakväll, konstigt ställe det låg på haha.. Till sist hittade vi och där handlade jag lite till kvällen. Efter det åkte hela klassen till donken och åt där, ganska gott faktiskt och där tog många ballonger som vi sen hade ganska kul med på bussen haha (Y) Vi kom sen fram till vandrarhemmet, helt okej faktiskt, lite finare än jag trodde! Bodde med Simone och Emma :)

 Efter vi hade bäddat osv bestämde vi oss för att gå till havet, vi frågar lärarna hur långt det är. Ja ungefär 1 km säger de, okej tänker vi, det är ju inte så långt så vi börjar gå uppför en kulle. Vid det här laget var jag grymt trött på alla dumma kullar! Jag trodde att havet skulle ligga där bakom, när vi kom upp för kullen men nej! Då ser jag sådär 8 andra kullar, haha fy.. Men det var bara att fortsätta framåt. Sen var vi tvungna att gå igenom en hage och där står det än massa kossor och de var ganska stora om man säger så. Vi blev ju lite smårädda men tänkte att det var bäst om vi gick lugnt, ena kossan kollade på oss som bara den. Sen gick vi lite fel och efter ett litet tag ser vi andra från klassen som nu är påväg tillbaka från havet, eftersom man tydligen var tvungen att gå igenom skogen för att komma till havet så gav jag upp och bestämde mig för att gå tillbaka med de andra från klassen. Då får vi syn på en stor, svart tjur en liten bit ifrån oss. Gissa om vi får lite panik? Springa eller gå, ja det var frågan. Till sist sprang vi, man vill ju helst inte bli jagad av en tjur haha! Den stampade liksom lite med ena foten och stod där vi trädet. Så det slutade med att jag gick as långt för att inte ens komma till havet och sen gå tillbaka hela vägen. Var sådär lagom död och lite småarg senare haha! På kvällen blev det kolla lite på när de andra speleade fotboll, snack med tjejerna osv. Här kommer lite bilder;


Vloreta vid Stenshuvud.

Vi skulle leta efter pyttesmå blommor..

..jag hittade inga men Samir gjorde ;D

Tjejerna letar blommor!

Jag i skogen.

Samir.

Lite av Sp1b!

Finfina blommor på naturrundan.


Utsikt.

Paus uppe på Stenshuvud. Joanna, Mimmie, Eleonore och David på bild.

Jag & Vloreta :)

Killarna körde dunkgömme.

Felicia.

Sen såg Samir tydligen en mus i skogen och letade efter den haha!

Kvällen på vandrarhemmet.

Rummet och min rosa resväska. Det var jättesvårt att somna och jag tror vi somnade vid 3.45! Man hörde massa röster från korridoren så det var typ omöjligt att sova. Ungefär 3 timmars sömn blev det den natten..

Kiviksgraven.

Maja och Vloreta :D

Lite uttråkade var vi kanske!

Samir och Eleonore.

Vloreta och Ralle :)

Vid Ales stenar nästa dag, och det blåste sjukt mycket! Så vi gick tillbaka till bussen efter typ 10 min.

Vi hade tur med vädret på onsdagen, fast mindre tur på torsdagen.

Tobbe och Samir (:

På torsdagen var alla lagom trötta och vid hamnen blåste det ju också riktigt mycket, blev mest bussen då. Förutom att jag blev sjuk sen efter resan så var det en väldigt trevlig resa med världens bästa klass, tack för det alla!

Detta inlägget har tagit evigheter att skriva, över 1 timme. Bilderna tar ju längst tid hehe, hoppas ni gillar de i alla fall. Snart ska jag sova, natti ♥



Kommentarer
» Chili

Svar: jag använder John Frieda collection Sheer blonde, go blonder shampoo. Köpte det idag, hur bra somhelst efter förstå tvätten =)

Visst var de vackra, önskar att jag fick en bättre bild bara :)

Tack så mycket =)



Nej jag jobbar som incheckare på Malmö Airport =)

sv; Okej ;D

Sv; Nice :)



Jadu, skit tror jag.. eller jag vet inte, men det känns som det :( Det va ju cpsvårt haha :o

sv: jo det är bra :)

Gud va kul!

Jag älskar att titta på bilder! Man ser att ni hade kul!

Ursäkta sent svar, datorn är fortfarande bråkig men idag är han visst på bra humör så ja passar på att svara på kommentarer ^^



sv: Ja, jag är halft thailändsk :)

Det där såg trevligt ut! :D

» A

Ok, tack! :D

Fina bilder ;)

vad kul det ser ut!

» J

sv:

inte att man skulle betala för :p

har du nåra roliga planer för helgen?

» alice

asso shit han är verkligen lik som satan ! :O

vad läskigt :P

» alice

sv; ja eller hur , det fanns många låtar som var bättre och dessutom hade klarat sig bättre än anna i esc . fast tror inte nåogn har förväntat sig att det ska gå bra för henne ;)

» Agnes

Haha okej:)

Fina bilder!

Ser härligt ut!

Svar: Visst är den! :D Och okej, synd ;) <3

bra musiksmak du har tjejen :)! me like!

tack, desamma!

» paij

sv: riktigt gott!



ha en bra fredag!

» hanna

Fiin blogg du har! jag diggar den ;)

sv; ja visst är den helt underbar :)

» ange

Vilken adress blev fel? :)

» ange

Nu fattar jag vad du menade, jag gillar mer Tokio Hotel och Evanescence och sånna band!! Men han är duktig!!! :)

fint hår du har (:

Hejhej! :) Du är med och tävlar om att bli veckans blogg på min blogg, den avslutas på söndag så se till att samla lite röster nu! :) Kram och lycka till <3

tabbouleh är min favvo ^^



Nu åskar det för fullt hos mig så datorn ska stängas av, men kanske du har tid att läsa mitt senaste inlägg och lämna en åsikt? Tror du att hippiekulturen är något för mig? ;)

» karen

fin blogg :)

härligt väder på bilderna här iallafall :D

Sv: tråkigt att det regnade idag. vi hade härligt sommarväder!

Ha en underbart bra lördagskväll!

» Petra

Tack för kommentaren, dina bilder är också härliga ! :D


Kom ihåg






Trackback