slide show

Ikväll avgörs Melodifestivalen 2010!

Final av Melodifestivalen i Globen ikväll, jag tycker det ska bli så kul. Älskar mello & med massor av bra låtar, & nåt gott att äta kan det inte bli annat än awesome. Vem tror ni vinner ikväll?
Skriver lite vad jag tycker om varje bidrag.

Darin "You´re out of my life" - Jag älskar den här låten, den är så fin. Darin gör den riktigt bra och jag tror det skulle kunna gå bra för honom i ESC. En av mina absoluta favorti låtar i årets final. Melodin och låten sätter sig på hjärnan och jag kan lyssna på den om och om igen. Jag vill att Darin ska komma tvåa! Fast om han vinner blir jag också glad. Hoppas du det går bra för Darin.

Pernilla Wahlgren "Jag vill om du vågar" - Jag gillar inte svenska låtar & den här låten är ju svensk. Tråkig tycker jag, nej Pernilla Wahlgren passar inte för att sjunga svenska låtar längre. Jag vill om du vågar, sjunger hon om och om igen. Tråkigt.

Andreas Johnson "We can work it out" - Ännu en låt som jag gillar starkt. Texten är riktigt fin och Andreas gör den bra. Jag tror det kan gå ganska bra för Andreas, en fjärde plats kanske? Man är ju van vid att han sjunger lite snabbare låtar men som sagt, den här är väldigt fin. Jag gillar den.

Timoteij "Kom" - Ähh, inte alls min smak nej! Fast svenska folket verkar gilla den.. Meningslös text och Sarek kopia rakt igenom enligt mig. Nej, ingen höjdare alls enligt mig. Sen sjunger de om sommaren, kanske blir nästa sommarplåga? Jag hoppas verkligen inte det haha!

Peter Jöback "Hallow"- Tråkig låt rakt igenom, håller på att somna så fort jag hör den. Ett helt okej framträdande men jag har aldrig gillat Peter Jöback så jag hoppas inte den kommer få en bra placering. Jag kommer inte ens ihåg hur låter går, nej tråkigt och lamt.

Ola "Unstoppable"- Fartfylld låt och refrängen sätter sig. Jag gillar den ganska mycket faktiskt. Ola är duktig på scen men inte någon vinnarlåt precis. Kommer kanske hamna som 6a?

Jessica Andersson "I did it for love"- Låten är fin men ganska tråkig. Den blir dock bättre ju mer man lyssnar på den tycker jag. Jessica har en fin röst och i och med att hon ska byta klänning tills ikväll så tror jag detta kan blir ganska så bra.

Salem Al Fakir "Keep on walking"- Det mest musikaliska av alla finalbidrag. Låten är fin, och Salem är duktig som både skrivit text & musik själv. Tror han kan bli farlig ikväll! Keep on walking :)

Anna Bergeldahl "This is my life"- Om denna låten vinner så vet jag inte vad jag gör. Jag hoppas verkligen att den INTE gör det! Jag klarar inte av Anna, hennes röst. Nej usch. Hon låter verkligen som ett får när hon sjunger. Bää typ. Själv låten är okej men snälla låt henne inte vinna. Låten spelas på radio om och om igen. Den får bara inte vinna.

Eric Saade "Manboy"- Vinnarlåten enligt mig! Eric gör ett superframträdande, vattnet är häftigt, låten är asbra, Eric är söt och tillsammans blir det perfelt! Eric har absolut min röst ikväll och jag ska rösta riktigt mycket. Min absoluta favoritlåt! Manboy, manboy you can call me manboy. Åh, jag älskar den. Håller tummarna för Eric ikväll!


Kör hårt Eric & ta hem det här! :D

Så alltså, jag vill att Eric ska vinna, Darin tvåa och Salem eller Andreas Johnson trea. Inte Anna som sagt, jag klarar inte av henne.

Nu ska det bli en trevlig kväll, hoppas ni kollar?
Vi hörs efter!



Kommentarer

ANNA VANN:D tycker hon är en söt tjej och låten helt okej:p

allt bra idag?:)

men gud, jag fattar inte hur anna kunde vinna som :o helt sjukt!

det var sämsta låten av alla

Simone: ja tyvär haha..

jag tycker hon var sämst :(


Kom ihåg






Trackback