slide show

Ajj!

Åh, var tvungen att gå hem tidigare från skolan. Har så sjukt ont i magen så det finns inte, har nog aldrig haft såhär ont i magen innan. Min mattelärare såg till och med att jag mådde riktigt dåligt. Tårarna började bara rinna så fort jag kom hem, fy vad detta är jobbigt. Nu är det värmekudde på magen och ipren som gäller. Har egentligen massa läxor men orkar inte, ska ligga och vila hela dagen/kvällen. Nu blev det inte stan med Maja heller :( Klarar inte av det, vi ska ta det på torsdag istället! Hörs när jag mår bättre..

Update: shiet, jag har kramp! Kan inte röra mig och är själv hemma. Hur gör man då? Överväger att åka in till akuten och få några tabletter sen när mamma kommer hem? Aaajjj! :(



Kommentarer
» Erik

Hallå där!



Jag springer runt på olika bloggar för att berätta om en ny blogg som är riktigt kul. Det är inte min blogg men jag gör reklam för den för om inte många fler deltar så kommer det inte bli av och det vore tråkigt tycker jag.



Det går till så att du skriver ett vanligt blogg-inlägg om vad som helst och skickar den till deras mail. När den publiceras på deras sida är du med i tävling där du kan vinna 1000kr att köpa kläder för på mahingo.com . Samtidigt får du många fler besökare till din blogg för med ditt blogg-inlägg läggs även länken till din blogg. Oneluckystar.com som bloggen heter har på bara ca 10 dagar mellan 300-400 unika besökare per dag och det bara växer så var med du också för helvette så bloggen kan fortsätta och fler tävlingar kan skapas :P



Man kan säga att det är allas blogg eftersom alla som vill kan skriva inlägg.



Bloggen heter som sagt www.oneluckystar.com så gå in där för mer info och glöm inte att skicka ditt blogg-inlägg. Det är såklart helt gratis så du har inget att förlora, bara mer besökare och 1000kr att köpa kläder för att vinna ;)



Vi ses där..

//Erik

Usch, krya på dig!

sv;

haha ok.



hänt idag?

fin blogg gillar du rabi han är bra:D

Ja det ska jag göra ;)

Hejjuje Sötis ♥

Söt blogg :)

Kika gärna in te mej !

Kram // http://JuliaOfSweden.webblogg.se

det var det :)



oj stackar dig som har ont i magen :o

» Malin

SV: men usch fy vad hemskt :O hoppas du kan röra dig nu?

» Elena

sv; Ja visst vare :),

Tack :),

» Carro

Usch då, det låter inte bra. Mår du bättre nu??

» Inez

Hoppas du kryar på dig! :\



sv: Aa ^^

» Sofia

Åh, tack vad kul att höra! Gör dig beredd på en ny header inom ett par veckor! ;P

» LISOU

Har du sett nyheten om Rabih? :)

åh stackare, hoppas det gick över! :)


Kom ihåg






Trackback