slide show

Ge mig vår?

Det snöar HELA tiden, varje dag typ. Jag är så trött på snön, den kan bort nu tack! Fast sen blir det slask och det är också sjukt jobbigt. Ge mig vår och lite värme? Vill kunna gå i skinnjacka igen..


Och så vill jag gärna va såhär brun igen!
Är riktigt trött efter den långa dagen i skolan idag. På socialkunskapen lyckades jag hitta massa fakta så skrev ut allt, på engelskan läste vi i boken. Sen var det lunch och efter det svenska. Vi fortsatte med högläsning ur Antigone och såklart får jag läsa den längsta stycket ever -.- Fattade inte ett skit och trodde aldrig det skulle ta slut hah! Nej, usch för mytologi! Naturkunskapen var seg men bilden var kul :) Fast jag fick reda på att jag har VG i betyg i naturkunskap A, det gjorde mig glad!

Sen tog jag bussen och kom hem vid 16.10. En tjej som satt bakom mig i bussen hostade verkligen hela vägen hem, trodde jag skulle få sinne. Varför inte stanna hemma när man har en jäkla hosta?! Jag är as rädd för att bli smittad.. Suck! Nu har jag i alla fall ätit och ska sätta igång med läxorna. Spanska glosor och text, ska göra svenska uppgiften och en uppgift från idrotten. Efter det ska jag kolla på tv, läsa ut min bok och gå och lägga mig tidigt idag. Jag orkar inte dagarna om jag somnar vid halv 2, det är helt omöjligt. Vi hörs senare, / C




Kommentarer
» anna

ja de är supersöta :)



ja lite brun vore ju inte helt fel att vara.

» Jane

Jag vill också utomlands! Gud vad härligt! haha :)

- jodå de bra, ska också plugga tyvärr.. =)

ååh vill också vara brun, längtaaaar till sportlovet :D

Hoppas du får en fin torsdagseftermiddag!

» CArin

Håller med dig om snön. vad är det för jävla skit snö som kommer lite var dag,, Vad var det inte gud förstod när jag önskade snö... RUNT JUL VECKAN;: INTE NU!


Kom ihåg






Trackback